Novica
06.04.2024

V četrtfinalu z Mego, ki bo imela prednost domačega igrišča

Članska zasedba Cedevite Olimpije se bo v četrtfinalnem nizu AdmiralBet Lige ABA pomerila z Mego MIS, prednost domačega igrišča pa bo imela beograjska ekipa. Prvi krog četrtfinala se začne predvidoma med prihodnjim petkom in ponedeljkom. V petek zvečer je bilo dokončno jasno, da se bo članska zasedba Cedevite Olimpije v četrtfinalnem nizu na dve dobljeni … Continued

Članska zasedba Cedevite Olimpije se bo v četrtfinalnem nizu AdmiralBet Lige ABA pomerila z Mego MIS, prednost domačega igrišča pa bo imela beograjska ekipa. Prvi krog četrtfinala se začne predvidoma med prihodnjim petkom in ponedeljkom.

V petek zvečer je bilo dokončno jasno, da se bo članska zasedba Cedevite Olimpije v četrtfinalnem nizu na dve dobljeni tekmi pomerila z Mego MIS. V sobotnih poznih popoldanskih urah pa je bilo znana tudi odločitev, katera ekipa bo redni del sezone sklenila na četrtem mestu, in s tem imela prednost domačega igrišča v prvem krogu končnice. Mega MIS je namreč v soboto na tekmi zadnjega kola rednega dela premagala Igokeo m:tel in si tako zagotovila prednost domačega igrišča v četrtfinalu.

Cedevita Olimpija bo tako končnico regionalne lige, v kateri se bo predstavila tretjo sezono zapored, začela v Beogradu. Prva tekma bo predvidoma na sporedu v terminih med petkom, 12., in ponedeljkom, 15. aprilom, druga tekma pa teden dni kasneje, v ljubljanskih Stožicah. Morebitna tretja tekma bo znova v srbski prestolnici, predvidoma med petkom, 26., in ponedeljkom, 29. aprilom.

Košarkarji Cedevite Olimpije in Mege MIS so se v tej sezoni pomerili trikrat, dvakrat v rednem delu sezone, in enkrat na Superpokalu Lige ABA v Podgorici. V podgoriški Morači je bila Mega boljša z rezultatom 88:75. V prvem kolu rednega dela je Cedevita Olimpija v Stožicah slavila zmago z rezultatom 89:87, v Beogradu pa je bilo v 14. kolu 97:86 za Mego.

O natančnih terminih tekem in začetku prodaje vstopnic za drugo tekmo četrtfinalnega niza bomo vse navijače pravočasno obvestili na naši spletni strani in naših družbenih omrežjih.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji