Novica
30.04.2022

V četrtfinalu državnega prvenstva s Krko

Slovenski košarkarski navdušenci bodo že v četrtfinalnem nizu državnega prvenstva priča pravi poslastici. Košarkarji Cedevite Olimpije, aktualni državni prvaki, se bodo namreč za vstopnico v polfinale v večnem derbiju že v četrtfinalu pomerili z novomeško Krko, ki je v minuli sezoni prav tako zaigrala v finalu državnega prvenstva. Boj za mesto v polfinalu med obema … Continued

Slovenski košarkarski navdušenci bodo že v četrtfinalnem nizu državnega prvenstva priča pravi poslastici. Košarkarji Cedevite Olimpije, aktualni državni prvaki, se bodo namreč za vstopnico v polfinale v večnem derbiju že v četrtfinalu pomerili z novomeško Krko, ki je v minuli sezoni prav tako zaigrala v finalu državnega prvenstva.

Boj za mesto v polfinalu med obema finalistkama iz sezone 2020/21 se bo začel v petek, 6. maja, v novomeški Športni dvorani Leona Štuklja. Druga tekma četrtfinalnega niza bo v ponedeljek, 9. maja, ali v torek, 10. maja, v Hali Tivoli. Morebitna tretja tekma bo v soboto, 14. maja, v Novem mestu.

Cedevita Olimpija in Krka se bosta med seboj pomerili tudi v zadnjem kolu drugega dela državnega prvenstva. Tekma bo v nedeljo ob 17.00 v Hramu slovenske košarke, Hali Tivoli.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji