Novica
21.04.2021

V četrtek gostujemo v Podčetrtku

Člansko moštvo Cedevite Olimpije bo v četrtek v Podčetrtku nadaljevalo z boji v Ligi Nova KBM za prvaka, v devetem kolu pa se bodo Zmaji v pomerili s Termami Olimie Podčetrtkom. Tudi Liga Nova KBM za prvaka se počasi zaključuje, ekipe pa vstopajo v sklepno fazo tekmovanja, ki bo dala razvrstitev pred začetkom končnice državnega … Continued

Člansko moštvo Cedevite Olimpije bo v četrtek v Podčetrtku nadaljevalo z boji v Ligi Nova KBM za prvaka, v devetem kolu pa se bodo Zmaji v pomerili s Termami Olimie Podčetrtkom.

Tudi Liga Nova KBM za prvaka se počasi zaključuje, ekipe pa vstopajo v sklepno fazo tekmovanja, ki bo dala razvrstitev pred začetkom končnice državnega prvenstva. Pred Cedevito Olimpijo so tako le še tri tekme drugega dela prvenstva, v četrtek pa se bodo Zmaji v Podčetrtku na tekmi devetega kola udarili s Termami Olimie Podčetrtkom.

Na prvem medsebojnem obračunu v sezoni je Cedevita Olimpija zaigrala z nosilci članskega moštva in 16. marca v Stožicah zabeležila zanesljivo zmago z 99:65. Peterica Zmajev je dosegla dvomestno število točk, z 19 točkami in devetimi skoki pa je bil najbolj učinkovit igralec zasedbe, ki je zaigrala v belo-zeleni barvni kombinaciji, Jarrod Jones.

IZJAVA PRED TEKMO:

Jurica Golemac, glavni trener KK Cedevita Olimpija:
»Terme Olimia Podčetrtek so neugodna ekipa, še posebej na domačem parketu. Zagotovo je pred nami težka tekma. Mi v seriji tekem nimamo veliko časa za analizo in treninge, saj se nam tekme vrstijo ena za drugo. Moramo najti energijo, da pokažemo našo kakovost, in da zabeležimo zmago, ki bi nam prinesla boljši položaj na lestvici pred začetkom končnice državnega prvenstva.«

 

LIGA NOVA KBM ZA PRVAKA, 9. KOLO

ŠD Podčetrtek (Podčetrtek, Slovenija), četrtek, 22. april, ob 19.00:
TERME OLIMIA PODČETRTEK – CEDEVITA OLIMPIJA (spletni prenos)

LESTVICA:

M Ekipa T Z P
1. Rogaška 7 5 2 12
2. Cedevita Olimpija 7 4 3 11
3. Krka 7 4 3 11
4. Helios Suns 6 3 3 9
5. GGD Šenčur 7 2 5 9
6. Terme O. Podčetrtek 6 2 4 8

 

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji