Novica
03.01.2021

Tudi tekma s Krko je prestavljena

Prihodnjo soboto, 9. januarja, bi se morali košarkarji Cedevite Olimpije na tekmi 14. kola Lige ABA v Novem mestu pomerili s Krko, slovenski derbi regionalnega tekmovanja pa je prestavljen zaradi naraščajočega števila pozitivnih primerov na COVID-19 v novomeškem moštvu. Po tem, ko je bil ljubljanski klub s strani vodstva Lige ABA v nedeljo dopoldan obveščen … Continued

Prihodnjo soboto, 9. januarja, bi se morali košarkarji Cedevite Olimpije na tekmi 14. kola Lige ABA v Novem mestu pomerili s Krko, slovenski derbi regionalnega tekmovanja pa je prestavljen zaradi naraščajočega števila pozitivnih primerov na COVID-19 v novomeškem moštvu.

Po tem, ko je bil ljubljanski klub s strani vodstva Lige ABA v nedeljo dopoldan obveščen o tem, da je torkov dvoboj petega kola regionalnega tekmovanja z Budućnostjo VOLI, prestavljen, pa so v nedeljskih popoldanskih urah prejeli enako informacijo tudi v povezavi z obračunom z novomeško Krko, ki bi moral biti prihodnjo soboto v Novem mestu.

Ljubljančani se bodo iz Beograda, kjer so preživeli zadnji teden dni, in odigrali dve tekmi Lige ABA, v Ljubljano vrnili v nedeljo zvečer.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji