Novica
03.01.2021

Torkov obračun z Budućnostjo VOLI znova prestavljen

Košarkarji Cedevite Olimpije bi se morali v torek ob 17.00 v Hali Tivoli na zaostali tekmi petega kola Lige ABA pomeriti z Budućnostjo VOLI. Tekme žal, zaradi naraščajočega števila primerov COVID-19 v podgoriškem moštvu, ne bo. Ekipa Cedevite Olimpije se bo v nedeljo po celotedenskem bivanju v Beogradu vrnila v Ljubljano. Izkupiček zadnjega tedna, poraz … Continued

Košarkarji Cedevite Olimpije bi se morali v torek ob 17.00 v Hali Tivoli na zaostali tekmi petega kola Lige ABA pomeriti z Budućnostjo VOLI. Tekme žal, zaradi naraščajočega števila primerov COVID-19 v podgoriškem moštvu, ne bo.

Ekipa Cedevite Olimpije se bo v nedeljo po celotedenskem bivanju v Beogradu vrnila v Ljubljano. Izkupiček zadnjega tedna, poraz proti FMP-ju v sredo in zmaga proti Megi Soccerbet v soboto, je dobra popotnica pred nadaljevanjem sezone. Prihodnjo soboto Zmaje v Novem mestu čaka slovenski derbi Lige ABA s Krko, nato pa se bodo ljubljanski košarkarji odpravili v Bologno, kjer se bodo na tekmi prvega kola drugega dela 7DAYS EuroCup pomerili z Virtusom Segafredo Bologno.

Na parket bi sicer četa glavnega trenerja Jurice Golemca morala stopiti že v torek in se v Hramu slovenske košarke pomeriti z Budućnostjo VOLI, a je dvoboj z ekipo iz Podgorice vnovič prestavljen zaradi naraščajočega števila pozitivnih primerov v vrstah Budućnosti.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji