Novica
29.07.2022

Todorović in Kočevar z reprezentanco U18 na evropsko prvenstvo

V soboto se v turškem mestu Izmir začenja evropsko prvenstvo divizije A za reprezentance do 18 let. Del slovenske moške reprezentance bosta tudi košarkarja Cedevite Olimpije, Vukašin Todorović in Gašper Kočevar. Slovenija bo tekmovanje začela v skupini C, pomerila pa se bo z reprezentancami Srbije, Grčije in Češke. Slovence prva tekma na prvenstvu čaka v … Continued

V soboto se v turškem mestu Izmir začenja evropsko prvenstvo divizije A za reprezentance do 18 let. Del slovenske moške reprezentance bosta tudi košarkarja Cedevite Olimpije, Vukašin Todorović in Gašper Kočevar.

Slovenija bo tekmovanje začela v skupini C, pomerila pa se bo z reprezentancami Srbije, Grčije in Češke. Slovence prva tekma na prvenstvu čaka v soboto ob 12.45 po slovenskem času, ko se bodo pomerili s Srbijo. V nedeljo se bodo ob isti uri pomerili s Češko, za konec skupinskega dela pa v ponedeljek ob 15.00 po slovenskem času še z Grčijo. V drugi del prvenstva se uvrstijo vse reprezentance. Izločilni dvoboji prvenstva se s tekmami osmine finala začnejo 3. avgusta. Slovenska skupina C se v osmini finala križa s skupino D.

EVROPSKO PRVENSTVO DIVIZIJE A ZA REPREZENTANCE U18 (Izmir, Turčija)

SKUPINA C

KOLO 1

Sobota, 30. julij, ob 12.45:
SRBIJA – SLOVENIJA

KOLO 2

Nedelja, 31. julij, ob 12.45:
SLOVENIJA – ČEŠKA

KOLO 3

Ponedeljek, 1. avgust, ob 15.00:
GRČIJA – SLOVENIJA

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji