Novica
06.11.2020

Tekma z FMP-jem je prestavljena

V soboto ob 13.00 bi se morali košarkarji Cedevite Olimpije v Beogradu na tekmi šestega kola Lige ABA pomeriti z FMP-jem. Tekme na žalost ne bo, saj je zaradi številnih okužb s COVID-19 v beograjski ekipi, prestavljena. Izbranci glavnega trenerja Jurice Golemca so na račun koronavirusa, ki še naprej neusmiljeno kroji naša življenja in s … Continued

V soboto ob 13.00 bi se morali košarkarji Cedevite Olimpije v Beogradu na tekmi šestega kola Lige ABA pomeriti z FMP-jem. Tekme na žalost ne bo, saj je zaradi številnih okužb s COVID-19 v beograjski ekipi, prestavljena.

Izbranci glavnega trenerja Jurice Golemca so na račun koronavirusa, ki še naprej neusmiljeno kroji naša življenja in s tem tudi športna tekmovanja, še drugi konec tedna zapored ostali brez tekme v regionalni ligi. Že minulo nedeljo je bila namreč na, za zdaj še neznani termin, prestavljena tekma petega kola Lige ABA z Budućnostjo VOLI, prav tako zaradi okužb v črnogorskem moštvu.

O obeh novih terminih prestavljenih tekem bomo javnost obvestili, takoj, ko bodo znani.

V ponedeljek in sredo bo Cedevita Olimpija v Turčiji odigrala dve tekmi 7DAYS EuroCupa z Bursasporjem. Ponedeljkova tekma bo odigrana v okviru drugega kola Evropskega pokala, sredina pa bo aktualna tekma sedmega kola skupinskega dela.

Navijaška oprema

Ženska majica retro napis Cedevita Olimpija

V trgovino

Adidas CORE 19 HOODIE z logotipom

V trgovino

Adidas CORE 18 SWEATSHIRT z logotipom

V trgovino

Majica Dragon Heart

V trgovino

Dres Adidas 2021/2022 - zelen

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji