Novica
07.10.2020

Tekma s Koper Primorsko prestavljena na 22. oktober

Košarkarji Cedevite Olimpije bi morali v soboto ob 17.00 v drugem kolu regionalne Lige ABA gostovati pri Koper Primorski. Ker so ljubljanski košarkarji v karanteni, odrejeni s strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje, je obračun s Koprčani prestavljen na četrtek, 22. oktober. Spomnimo, v nedeljo je bil v ekipi Cedevite Olimpije potrjen pozitiven primer COVID-19 … Continued

Košarkarji Cedevite Olimpije bi morali v soboto ob 17.00 v drugem kolu regionalne Lige ABA gostovati pri Koper Primorski. Ker so ljubljanski košarkarji v karanteni, odrejeni s strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje, je obračun s Koprčani prestavljen na četrtek, 22. oktober.

Spomnimo, v nedeljo je bil v ekipi Cedevite Olimpije potrjen pozitiven primer COVID-19 pri enem izmed igralcev. Člani ekipe so se v ponedeljek vnovič testirali, izvidi testa pa so potrdili pozitiven primer pri istem igralcu, vsi ostali pa so bili negativni. Moštvo Zmajev je s strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje prejeli odredbo o karanteni.

Že zdaj je znano, da tekme drugega kola 7DAYS EuroCupa s turško ekipo Bursaspor v sredo ne bo, ljubljanski klub pa se je uspel dogovoriti, da se obračun drugega kola Lige ABA s Koper Primorsko, ki bi moral biti v soboto ob 17.00 v Areni Bonifika, prestavi na četrtek, 22. oktober. Na Obali se bo tekma začela ob 17.00, z neposrednim televizijskim prenosom na Areni Sport.

Cedevita Olimpija je regionalno ligo začela z nedeljsko zmago proti novomeški Krki. V Stožicah so Zmaji slavili uspeh z rezultatom 78:67.

Navijaška oprema

Ženska majica retro napis Cedevita Olimpija

V trgovino

Adidas CORE 19 HOODIE z logotipom

V trgovino

Adidas CORE 18 SWEATSHIRT z logotipom

V trgovino

Majica Dragon Heart

V trgovino

Dres Adidas 2021/2022 - zelen

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji