Novica
24.03.2023

Študentski večer v Zmajevem gnezdu in Knock-Out za vse obiskovalce na tekmi z JL Bourgom

Prihodnjo sredo bodo košarkarji Cedevite Olimpije še zadnjič v tej sezoni stopili na parket v 7DAYS EuroCupu, obračun s francoskim JL Bourgom pa bo obogaten s številnimi aktivnostmi, ki se bodo na zunanjih igriščih dvorane Stožice začele že v popoldanskih urah. ‘Študentski večer v Zmajevem gnezdu’, ki ga bo spremljal bogat in zanimiv program, se … Continued

Prihodnjo sredo bodo košarkarji Cedevite Olimpije še zadnjič v tej sezoni stopili na parket v 7DAYS EuroCupu, obračun s francoskim JL Bourgom pa bo obogaten s številnimi aktivnostmi, ki se bodo na zunanjih igriščih dvorane Stožice začele že v popoldanskih urah.

‘Študentski večer v Zmajevem gnezdu’, ki ga bo spremljal bogat in zanimiv program, se bo v sredo na zunanjih igriščih stoženskega parka začel že ob 18.30. Program bo popestren z dobro glasbo, hrano, pijačo, nagradnimi igrami in tekmovanjem v igri ‘Knock-Out’, v katerem se bodo lahko športni navdušenci pomerili za glavno nagrado – dve VIP sezonski vstopnici za ogled vseh domačih tekem članske ekipe KK Cedevita Olimpija v sezoni 2023/24.

Tekmovanju v igri ‘Knock-Out’, ki se bo na zunanjih igriščih Stožic začelo ob 19.15, se bodo lahko pridružili tudi vsi preostali športni navdušenci. Vsi, ki bodo sodelovali v tekmovanju, bodo prejeli tudi brezplačno vstopnico za ogled tekme med Cedevito Olimpijo in Mego MIS v aprilu.

Za sodelovanje v igri ‘Knock-Out’ mora vsak izpolniti prijavnico, ki jo lahko najdete spodaj.

V sodelovanju z našimi sponzorji smo pripravili akcijske cene hrane in pijač za vse študente z vstopnico za ogled sredine tekme, obenem pa vse obiskovalce v okviru dogodka čakajo številne druge nagradne igre in aktivnosti.

Partnerji dogodka so Šport Ljubljana, Pivovarna Laško Union, Cockta, Spar Slovenija, Burek Olimpija, Leskovački dvor, Big Bang, Pleško Cars in Grosbasket.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji