Novica
15.09.2022

Spremenjen sistem končnice regionalne lige

V sredo je v črnogorskem mestu Bar potekala skupščina regionalne lige, člani skupščine pa so sprejeli odločitev o spremembi sistema končnice tekmovanja. V izločilne boje se bo v novi sezoni 2022/23 podalo osem ekip. V novi tekmovalni sezoni 2022/23 v regionalni ligi, v katero bo Cedevita Olimpija vstopila prvi oktobrski konec tedna z domačim obračunom … Continued

V sredo je v črnogorskem mestu Bar potekala skupščina regionalne lige, člani skupščine pa so sprejeli odločitev o spremembi sistema končnice tekmovanja. V izločilne boje se bo v novi sezoni 2022/23 podalo osem ekip.

V novi tekmovalni sezoni 2022/23 v regionalni ligi, v katero bo Cedevita Olimpija vstopila prvi oktobrski konec tedna z domačim obračunom z Borcem iz Čačka, bo končnica potekala z osmimi udeleženci, izločilni boji pa se bodo tako začeli s četrtfinalnim nizom, nadaljevali s polfinalnimi obračuni in zaključili s finalno serijo.

Četrtfinalni in polfinalni niz se bosta igrala na dve dobljeni tekmi, finalni niz pa se bo igral na tri dobljene tekme.

Spomnimo, v minuli sezoni se je Cedeviti Olimpiji uspelo prebiti do polfinala regionalne lige, kjer je proti kasnejšim prvakom, košarkarjem Crvene zvezde mts, izgubila po treh odigranih tekmah.

Sezonske vstopnice za ogled vseh domačih tekem ljubljanskega kolektiva v novi tekmovalni sezoni 2022/23 so še vedno na voljo po posebni predprodajni ceni. Predprodaja sezonskih vstopnic bo trajala do nedelje, 18. septembra.

VEČ INFORMACIJ O SEZONSKIH VSTOPNICAH (2022/23)

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji