Novica
07.05.2022

Sporočilo kluba navijačicam in navijačem

Spoštovane navijačice in spoštovani navijači – dragi naš šesti igralec! Težko z besedami opišemo, koliko nam pomeni vaša množična in glasna podpora, koliko energije nam da in kako zelo osmisli to, kar delamo! Čeprav neskončno uživamo v igranju košarke, pa vse skupaj dobi pravi smisel šele takrat, ko uživate tudi vi. Ker verjamemo v vašo … Continued

Spoštovane navijačice in spoštovani navijači – dragi naš šesti igralec!

Težko z besedami opišemo, koliko nam pomeni vaša množična in glasna podpora, koliko energije nam da in kako zelo osmisli to, kar delamo! Čeprav neskončno uživamo v igranju košarke, pa vse skupaj dobi pravi smisel šele takrat, ko uživate tudi vi. Ker verjamemo v vašo iskreno podporo, smo prepričani, da nam boste pomagali tudi pri tem, da se izognemo plačevanju nepotrebnih kazni, ki nas doletijo zaradi metanja predmetov na igrišče. Nismo dovolj bogati, da nam seštevek kazni 20.000 EUR ne bi nič pomenil, v tej sezoni pa smo zaradi treh kazni v skupni vsoti že presegli prej zapisan znesek.

Dajte si duška, navijajte strastno, pokažite, kdo je doma v Stožicah, za kom stojite in kako zelo si skupaj z nami želite zmage. Ko pa boste začutili, da vas strast tako prevzema, da bi lahko naredili kaj nespametnega, na primer vrgli vžigalnik ali plastenko na igrišče, pa se spomnite, da to ni tisto športno navijanje, ki si ga Stožice zaslužijo, in da se igralci nasprotnega moštva prav tako borijo za zmago, in da sodniki opravljajo svoje delo najboljše, kot znajo.

Veličina človeka, tako športnika, kot navijača, pa se najbolj pokaže ob porazih, zato tudi težke trenutke sprejmimo dostojanstvo, brez vandalizma.

Mogoče bi morali to sporočilo zastaviti malo drugače, saj smo prepričani, da nam naši navijači ne bi nikoli namerno škodovali. Mogoče bi vas morali samo poprositi, da pomirite tiste redke vročekrvneže, ki morda stojijo v vrsti pred vami ali za vami, da zaradi trenutka nebrzdanih emocij ne uničijo prijetnega doživetja.

Hvala vam, drage navijačice in navijači! Mi pa vam obljubljamo, da se bomo borili za vsako žogo, za vsako zmago, za vsak praznik košarke v Stožicah!

Igralci in strokovno vodstvo KK Cedevita Olimpija

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji