Novica
04.12.2020

Sobotna tekma z Zadrom je prestavljena

Košarkarji Cedevite Olimpije bi morali v soboto ob 17.00 v devetem kolu Lige ABA gostovati v Zadru, obračuna z moštvom iz Dalmacije pa ne bo zaradi številnih pozitivnih primerov COVID-19 v zasedbi Zadra. Odmor, ki so ga prinesle reprezentančne aktivnosti, bo za košarkarje Cedevite Olimpije malenkost daljši, kot je bilo to sprva pričakovano. Zaradi okužb … Continued

Košarkarji Cedevite Olimpije bi morali v soboto ob 17.00 v devetem kolu Lige ABA gostovati v Zadru, obračuna z moštvom iz Dalmacije pa ne bo zaradi številnih pozitivnih primerov COVID-19 v zasedbi Zadra.

Odmor, ki so ga prinesle reprezentančne aktivnosti, bo za košarkarje Cedevite Olimpije malenkost daljši, kot je bilo to sprva pričakovano. Zaradi okužb s COVID-19 pri zasedbi Zadra in naraščajočim številom primerov v moštvu iz Dalmacije, je tako tekma devetega kola Lige ABA prestavljena na termin, ki bo določen naknadno.

V prihodnjem tednu Zmaje čakajo tri domače tekme. V torek ob 18.00 se bodo v devetem kolu Evropskega pokala udarili z Dolomiti Energio Trentom, v četrtek ob 18.30 pa na zaostali tekmi petega kola še s Promitheasom iz Patrasa. Po dveh odigranih kolih 7DAYS EuroCupa v Stožicah, se bo zasedba glavnega trenerja Jurice Golemca preselila v Halo Tivoli, kjer se bo v nedeljo ob 21.00 v desetem kolu Lige ABA udarila z zagrebško Cibono.

Navijaška oprema

Ženska majica retro napis Cedevita Olimpija

V trgovino

Adidas CORE 19 HOODIE z logotipom

V trgovino

Replika uradnega dresa - Jaka Blažič

V trgovino

Majica Dragon Heart

V trgovino

Adidas ESSENTIALS 3-STRIPES TEE z logotipom

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji