Novica
06.01.2022

Sobotna tekma regionalne lige z Borcem je prestavljena

Košarkarji Cedevite Olimpije bi se morali v soboto ob 19.00 v Stožicah na obračunu 15. kola regionalne lige pomeriti z Borcem iz Čačka. Tekma je, zaradi številnih pozitivnih primerov na COVID-19 v zasedbi iz Srbije, prestavljena. Nadomestni termin tekme zaenkrat še ni znan. Vsi kupci vstopnic bodo lahko svoje vstopnice izkoristili v novem terminu tekme … Continued

Košarkarji Cedevite Olimpije bi se morali v soboto ob 19.00 v Stožicah na obračunu 15. kola regionalne lige pomeriti z Borcem iz Čačka. Tekma je, zaradi številnih pozitivnih primerov na COVID-19 v zasedbi iz Srbije, prestavljena.

Nadomestni termin tekme zaenkrat še ni znan. Vsi kupci vstopnic bodo lahko svoje vstopnice izkoristili v novem terminu tekme z Borcem.

V torek ob 20.00 bodo Zmaji tekmovanje nadaljevali v 7DAYS EuroCupu, v devetem kolu skupinskega dela pa v Areno Stožice prihaja grški Promitheas.

Ekipi iz Čačka želimo, da vsi igralci, pri katerih je testiranje na COVID-19 pokazalo pozitiven rezultat, čim hitreje okrevajo.

Navijaška oprema

Ženska majica retro napis Cedevita Olimpija

V trgovino

Adidas CORE 19 HOODIE z logotipom

V trgovino

Adidas CORE 18 SWEATSHIRT z logotipom

V trgovino

Majica Dragon Heart

V trgovino

Dres Adidas 2021/2022 - zelen

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji