Novica
09.12.2020

SKUPAJ za junake v belem

KK Cedevita Olimpija za nedeljsko tekmo desetega kola Lige ABA z zagrebško Cibono pripravlja posebno dobrodelno akcijo, v kateri bodo lahko sodelovali vsi navijači ljubljanskega kluba.  Veseli december že traja, praznično vzdušje pa je završalo tudi po hodnikih stoženske dvorane ter Hrama slovenske košarke. V nedeljo ob 21.00 košarkarje Cedevite Olimpije v Hali Tivoli čaka … Continued

KK Cedevita Olimpija za nedeljsko tekmo desetega kola Lige ABA z zagrebško Cibono pripravlja posebno dobrodelno akcijo, v kateri bodo lahko sodelovali vsi navijači ljubljanskega kluba. 

Veseli december že traja, praznično vzdušje pa je završalo tudi po hodnikih stoženske dvorane ter Hrama slovenske košarke. V nedeljo ob 21.00 košarkarje Cedevite Olimpije v Hali Tivoli čaka obračun desetega kola Lige ABA s Cibono, v spletni trgovini pa so že na voljo posebne spominske vstopnice, ki bodo imele dobrodelni pridih.

SPLETNA TRGOVINA

Z nakupom spominske vstopnice (7 EUR) bo vsak navijač prispeval svoj delež k nakupu računalniške opreme za osebje Pediatrične klinike Ljubljana. K akciji so že pristopili vsi igralci članskega moštva Cedevite Olimpije ter vodstvo ljubljanskega kluba, zdaj pa ste na vrsti vi, dragi navijači. 

Zdravniki so v letu 2020 še posebej izpostavljeni, v trajanju globalne pandemije COVID-19 pa so se znašli v prvih bojnih vrstah, kjer nesebično pomagajo slehernemu posamezniku, ne glede na njene ali njegove potrebe. Ljubljanski klub želi z nedeljsko akcijo prodaje virtualnih vstopnic prispevati k temu, da Narazen. SKUPAJ. pomagamo junakom v belem, in jim z nakupom računalniške opreme olajšamo njihovo vsakodnevno delo. 

Vstopnice, ki so že na voljo na TEJ POVEZAVI, so seveda virtualne, saj bo nedeljska tekma zaradi spoštovanja vseh epidemioloških ukrepov potekala za zaprtimi vrati tivolske dvorane. Vsak kupec vstopnice bo posebno spominsko vstopnico prejel tekmi na domači naslov, v znak zahvale pa bo vsak navijač lahko na vstopnici našel avtograme celotnega članskega moštva KK Cedevita Olimpija. 

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji