Novica
15.07.2022

Ščuka, Daneu, Ciani, Jurković in Bošnjak v soboto začenjajo z evropskim prvenstvom

V soboto se bo v črnogorski Podgorici začelo evropsko prvenstvo divizije A za reprezentance do 20. leta. Del slovenske reprezentance mlajših članov bodo tudi košarkarji Cedevite Olimpije Luka Ščuka, Žiga Daneu, Robert Jurković in Saša Ciani, v hrvaški izbrani vrsti pa bomo lahko spremljali Mateja Bošnjaka, ki se kot posojeni igralec Zmajev zadnji dve sezoni … Continued

V soboto se bo v črnogorski Podgorici začelo evropsko prvenstvo divizije A za reprezentance do 20. leta. Del slovenske reprezentance mlajših članov bodo tudi košarkarji Cedevite Olimpije Luka Ščuka, Žiga Daneu, Robert Jurković in Saša Ciani, v hrvaški izbrani vrsti pa bomo lahko spremljali Mateja Bošnjaka, ki se kot posojeni igralec Zmajev zadnji dve sezoni kali v Cedeviti Junior.

Slovenska moška reprezentanca bo skupinski del evropskega prvenstva začela v skupini A, pomerila pa se bo z reprezentancami Francije, Hrvaške in Belgije. Na uvodni dan prvenstva se bodo Slovenci v soboto ob 16.30 pomerili z Belgijci, Hrvatom pa bo nasproti stala Francija.

EVROPSKO PRVENSTVO DIVIZIJE A ZA REPREZENTANCE U20 (Podgorica, Črna gora)

SKUPINA A

KOLO 1

Sobota, 16. julij, ob 16.30:
BELGIJA – SLOVENIJA

Ob 14.15:
HRVAŠKA – FRANCIJA

KOLO 2

Nedelja, 17. julij, ob 14.15:
SLOVENIJA – HRVAŠKA

KOLO 3

Ponedeljek, 18. julij, ob 16.30:
SLOVENIJA – FRANCIJA

Ob 21.00:
HRVAŠKA – BELGIJA

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji