Novica
06.09.2022

ZELENA KRI, ZMAJEVO SRCE: S sezonsko vstopnico s popustom na tekme HK SŽ Olimpija in NK Olimpija!

V novo tekmovalno sezono 2022/23 KK Cedevita Olimpija vstopa še bolj povezana z HK SŽ Olimpija in NK Olimpija. Ob nakupu sezonske vstopnice za ogled domačih tekem košarkarskih Zmajev si boste namreč lahko s posebnim 10% popustom zagotovili tudi dnevne vstopnice za ogled domačih tekem HK SŽ Olimpija in NK Olimpija. Vsi imetniki sezonskih vstopnic … Continued

V novo tekmovalno sezono 2022/23 KK Cedevita Olimpija vstopa še bolj povezana z HK SŽ Olimpija in NK Olimpija. Ob nakupu sezonske vstopnice za ogled domačih tekem košarkarskih Zmajev si boste namreč lahko s posebnim 10% popustom zagotovili tudi dnevne vstopnice za ogled domačih tekem HK SŽ Olimpija in NK Olimpija.

Vsi imetniki sezonskih vstopnic za ogled domačih tekem HK SŽ Olimpija in NK Olimpija pa bodo imeli 10% popust od nakupu posamičnih vstopnic tudi na domačih tekmah Cedevite Olimpije.

Zelena družina na ta način s skupnimi močmi kaže veliko #ZmajevoSrce!

Predprodaja sezonskih vstopnic za ogled vseh domačih tekem Cedevite Olimpija bo trajala do nedelje, 18. septembra. Svojo prvo domačo tekmo bodo izbranci glavnega trenerja Jurice Golemca odigrali prvi oktobrski konec tedna, ko v prvem kolu regionalne lige v Stožice prihaja Borac iz Čačka.


NAKUP SEZONSKIH VSTOPNIC

Še prej, natančneje prvi oktobrski konec tedna, pa bodo ljubljanski košarkarji vstopili v novo regionalno sezono, v kateri so se v minuli sezoni prebili vse do polfinala in bili le eno zmago oddaljeni od preboja v veliki finale tekmovanja. V uvodnem kolu regionalne lige se bodo Golemčevi varovanci v Ljubljani udarili z Borcem iz Čačka.

ZAGOTOVLJEN SEDEŽ V STOŽICAH IN TIVOLIJU

Ob dejstvu, da bodo košarkarji Cedevite Olimpije v prihajajoči tekmovalni sezoni svoje domače tekme igrali v dveh dvoranah, Areni Stožice in Hali Tivoli, si boste z nakupom sezonske vstopnice za ogled vseh domačih tekem svoj sedež zagotovili v obeh dvoranah.

SEZONSKE VSTOPNICE (SEZONA 2022/23)

V novi tekmovalni sezoni bodo cene vstopnic za ogled posamičnih tekem razdeljene na obračune v 7DAYS EuroCupu ter dvoboje s Crveno zvezdo mts, Partizanom NIS in Budućnostjo VOLI, in preostale tekme v regionalni ligi. Vstopnice za ogled vseh tekem Evropskega pokala si lahko zagotovite tudi z nakupom Paketa 7DAYS EuroCup, cenik posamičnih vstopnic pa si lahko ogledate na spodnji povezavi. Vstopnice Paketa 7DAYS EuroCup veljajo za vse domače tekme v rednem delu Evropskega pokala, sezonska vstopnica pa velja za vse domače tekme v vseh tekmovanjih.

VSTOPNICE V SEZONI 2022/23

MOŽNOST NAKUPA na obroke!

Če bi sezonsko vstopnico raje kupili na obroke, lahko pri našem sponzorju NLB to enostavno uredite z NLB Plačilno kartico z odloženim plačilom Mastercard, Visa ali Karanta, ki omogočajo obročno plačevanje.


CENIK SEZONSKIH VSTOPNIC:

  SEZONSKA VSTOPNICA (odrasli)
PREDPRODAJA REDNA PRODAJA
Deluxe 1.530,00 EUR 1.800,00 EUR
Premium 255,00 EUR 300,00 EUR
Kategorija 1 191,25 EUR 225,00 EUR
Kategorija 2 127,50 EUR 150,00 EUR

 

SEZONSKA VSTOPNICA (otroci do vključno 14. leta)
PREDPRODAJA REDNA PRODAJA
Premium 127,50 EUR 150,00 EUR
Kategorija 1 95,63 EUR 112,50 EUR
Kategorija 2 63,75 EUR 75,00 EUR

 

  SEZONSKA VSTOPNICA (dijaki, študenti, upokojenci)
PREDPRODAJA REDNA PRODAJA
Premium 191,25 EUR 225,00 EUR
Kategorija 1 143,44 EUR 168,75 EUR
Kategorija 2 95,63 EUR 112,50 EUR

 

Predprodaja sezonskih vstopnic bo trajala do nedelje, 18. septembra 2022.


Ugodnosti za imetnike Deluxe sezonskih vstopnic:

 • možnost ogleda vseh domačih tekem;
 • parkirišče in poseben vhod;
 • pogostitev s hrano in pijači;
 • možnost mreženja s sponzorji, partnerji in prijatelji kluba;
 • darilo ob nakupu;
 • popust na dodatni vstopnici in navijaške artikle.

Ugodnosti za imetnike sezonskih vstopnic:

 • možnost ogleda vseh domačih tekem;
 • darilo ob nakupu;
 • popust na dodatni vstopnici in navijaške artikle;
 • sodelovanje v nagradnih igrah v organizaciji kluba;
 • 10% popust na dnevne vstopnice za ogled domačih tekem HK SŽ Olimpija in NK Olimpija (ob predložitvi sezonske vstopnice).

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji