Novica
13.02.2023

Radović, Kosi, Glas in Ciani na seznamu reprezentantov za tekmi z Estonijo in Izraelom

Slovensko moško člansko reprezentanco, ki si je že priigrala nastop na letošnjem svetovnem prvenstvu, v petek, 24. februarja, in ponedeljek, 27. februarja, čaka še zadnji dva kvalifikacijski tekmi. Na seznamu reprezentantov najdemo tudi štiri košarkarje Cedevite Olimpije. V prihajajočem ciklu kvalifikacij za svetovno prvenstvo bodo del slovenske moške članske reprezentance tudi Rok Radović in Jan … Continued

Slovensko moško člansko reprezentanco, ki si je že priigrala nastop na letošnjem svetovnem prvenstvu, v petek, 24. februarja, in ponedeljek, 27. februarja, čaka še zadnji dva kvalifikacijski tekmi. Na seznamu reprezentantov najdemo tudi štiri košarkarje Cedevite Olimpije.

V prihajajočem ciklu kvalifikacij za svetovno prvenstvo bodo del slovenske moške članske reprezentance tudi Rok Radović in Jan Kosi, ki sta oba del članske ekipe Cedevite Olimpije, ter Gregor Glas in Saša Ciani, ki se v tej sezoni kot posojena košarkarja ljubljanskega kolektiva razvijata v Mornarju iz Bara oz. Cedeviti Junior v Zagrebu.

KVALIFIKACIJE ZA SVETOVNO PRVENSTVO 2023

DRUGI DEL

5. KOLO

Unibet Arena (Talin, Estonija), petek, 24. februar 2023, ob 17.00 (16.00 SLO):
ESTONIJA : SLOVENIJA

6. KOLO

Arena Bonifika (Koper, Slovenija), ponedeljek, 27. februar, ob 18.00
SLOVENIJA – IZRAEL

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji