Novica
06.11.2020

Projekt One Team v spremenjeni obliki potekal prvič v sezoni 2020/21

Projekt One Team, del katerega je drugo sezono zapored tudi Cedevita Olimpija, je družbeno odgovorni projekt najmočnejšega evropskega košarkarskega tekmovanja, Evrolige, ki ga podpira tudi glavni pokrovitelj elitnega košarkarskega tekmovanja, Turkish Airlines, skupaj z neprofitno organizacijo Special Olympics, ki je glavni partner tega projekta.   Namen projekta je izkoriščati moč košarke za povezovanje in udejanjanje … Continued

Projekt One Team, del katerega je drugo sezono zapored tudi Cedevita Olimpija, je družbeno odgovorni projekt najmočnejšega evropskega košarkarskega tekmovanja, Evrolige, ki ga podpira tudi glavni pokrovitelj elitnega košarkarskega tekmovanja, Turkish Airlines, skupaj z neprofitno organizacijo Special Olympics, ki je glavni partner tega projekta.  

Namen projekta je izkoriščati moč košarke za povezovanje in udejanjanje sprememb v skupnosti ter udeležencem projekta preko košarke ter osnovnih košarkarskih elementov ter vaj osvetliti življenjsko pomembne veščine, potrebne za čim učinkovitejšo vključevanje v vsakdanje življenje.  

Cedevita Olimpija v okviru projekta v sezoni 2020/2021 sodeluje z Mladinskim domom Malči Beličeve. Zaradi trenutne epidemiološke situacije v Sloveniji se udeleženci projekta žal ne morejo srečevati na delavnicah v živo, kot je to sicer običajno. Kljub temu pa je bila v sredo, 4. novembra, izpeljana prva spletna delavnica One Team v sezoni, na kateri so se imeli udeleženci projekta priložnost med seboj prvič srečati in podrobneje spoznati. Delavnici se je preko spleta priključil tudi klubski ambasador ter velik podpornik projekta, Alen Hodžić.  

Udeleženci projekta se bodo sicer tekom sezone na delavnicah srečali vsaj desetkrat. Kot je poudaril tudi Alen Hodžić, si vsi skupaj želimo, da se bodo udeleženci kmalu lahko srečali tudi v živo ter na ta način izpolnjevali poslanstvo projekta, vsi skupaj pa se nestrpno veselimo dne, ko se bomo lahko znova srečali v stoženski lepotici.

Navijaška oprema

Ženska majica retro napis Cedevita Olimpija

V trgovino

Adidas CORE 19 HOODIE z logotipom

V trgovino

Adidas CORE 18 SWEATSHIRT z logotipom

V trgovino

Majica Dragon Heart

V trgovino

Dres Adidas 2021/2022 - zelen

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji