Novica
29.11.2023

Prekinitev pogodbe s Seanom Armandom

Košarkarski klub Cedevita Olimpija in ameriški branilec Sean Armand sta se dogovorila za prekinitev pogodbe. Armand je v Ljubljano prispel pred začetkom sezone 2023/24. Sean Armand se je članski zasedbi Cedevite Olimpije pridružil letošnje poletje, zaigral pa je na štirih tekmah AdmiralBet Lige ABA in treh tekmah BKT EuroCupa. V Evropskem pokalu je v povprečju … Continued

Košarkarski klub Cedevita Olimpija in ameriški branilec Sean Armand sta se dogovorila za prekinitev pogodbe. Armand je v Ljubljano prispel pred začetkom sezone 2023/24.

Sean Armand se je članski zasedbi Cedevite Olimpije pridružil letošnje poletje, zaigral pa je na štirih tekmah AdmiralBet Lige ABA in treh tekmah BKT EuroCupa. V Evropskem pokalu je v povprečju na parketu preživel malo več kot 25 minut, v povprečju pa dosegal 6,3 točke, 3,0 skoke in 2,0 asistence. V regionalni ligi je v povprečju dosegal 6,5 točke, 3,5 asistence in 1,5 skoke na tekmo.

Armand je s Cedevito Olimpijo zaigral tudi na Superpokalu Lige ABA, kjer je na treh tekmah v povprečju dosegal 12,3 točke, 3,7 asistence in 2,0 skoke. Na obračunu slovenskega Superpokala v Kranju je v malo več kot 27 minutah igre dosegel 10 točk, v statistiko pa vpisal še sedem asistenc in pet skokov.

Seanu v nadaljevanju kariere želimo vso srečo!

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji