Novica
02.12.2020

Postanite del Viber skupnosti KK Cedevita Olimpija

Košarkarski klub Cedevita Olimpija v novi sezoni 2020/21 postaja del Viber skupnosti. Zaživela je namreč Viber skupnost KK Cedevita Olimpija. Člani Viber skupnosti KK Cedevita Olimpija bodo deležni številnih ekskluzivnih vsebin ter presenečenj. Viber skupnosti se pridružite tako, da v aplikaciji Viber spodaj desno kliknete ‘More’, nato pa zgoraj desno kliknete kvadratek, ki označuje QR … Continued

Košarkarski klub Cedevita Olimpija v novi sezoni 2020/21 postaja del Viber skupnosti. Zaživela je namreč Viber skupnost KK Cedevita Olimpija.

Člani Viber skupnosti KK Cedevita Olimpija bodo deležni številnih ekskluzivnih vsebin ter presenečenj. Viber skupnosti se pridružite tako, da v aplikaciji Viber spodaj desno kliknete ‘More’, nato pa zgoraj desno kliknete kvadratek, ki označuje QR kodo. Ko se odpre čitalec QR kod preprosto skenirate kodo, ki jo najdete na grafiki na naših družbenih omrežjih.

Prijava je enostavna, sistem pa vas bo sam vodil po nadaljnjih korakih.

Skupnosti KK Cedevita Olimpija na aplikaciji Viber pa se lahko pridružite tudi na TEJ POVEZAVI.

Aplikacija Viber je veliko več kot le sporočanje. Z različnimi funkcijami imajo uporabniki na voljo neskončne možnosti za izražanje, saj aplikacija omogoča avdio in video klice, pogovore v skupinah, na tisoče in tisoče nalepk in GIF-ov za vse priložnosti ter možnost pošiljanja glasovnih in video sporočil. Poskrbljeno je tudi za varnost uporabnikov, to pa v današnjem času ni zanemarljiva informacija.

Ena izmed Viberjevih najnovejših produktov so Viber skupnosti (Communities), ki so med uporabniki izjemno priljubljene. Veseli nas, da je Viber skupnost KK Cedevita Olimpija poleg Viber skupnosti Košarkarske zveze Slovenije ena izmed prvih ustanovljenih športnih skupnosti v Sloveniji.

Vsi navijači ste vljudno vabljeni, da še danes postanete del Viber skupnosti KK Cedevita Olimpija! Znotraj nove interaktivne družine boste še prej, kot vsi ostali, prejemali vse potrebne informacije, hkrati pa boste najhitreje prejeli vse pomembne novice, videoposnetke in fotografije iz zakulisja dogajanja v KK Cedevita Olimpija.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji