Novica
27.02.2023

Postani 6.Zmaj!

Košarkarski klub Cedevita Olimpija s ponosom predstavlja mobilno aplikacijo 6.Zmaj. Slednja najuspešnejši košarkarski klub še bolj povezuje z zvestimi navijači, sponzorji in partnerji, poleg uporabnih informacij pa jo lahko navijači pomagajo tudi soustvarjati. Povsem nova aplikacija 6.Zmaj postavlja standarde programov zvestobe, saj združuje najboljše iz sveta športa in gospodarstva, omogoča enostavno spremljanje novic o klubu, … Continued

Košarkarski klub Cedevita Olimpija s ponosom predstavlja mobilno aplikacijo 6.Zmaj. Slednja najuspešnejši košarkarski klub še bolj povezuje z zvestimi navijači, sponzorji in partnerji, poleg uporabnih informacij pa jo lahko navijači pomagajo tudi soustvarjati.

Povsem nova aplikacija 6.Zmaj postavlja standarde programov zvestobe, saj združuje najboljše iz sveta športa in gospodarstva, omogoča enostavno spremljanje novic o klubu, povezuje družbena omrežja in klubsko spletno stran z inovativno interaktivno vsebino, nagradne igre za obiskovalce tekem, spremljanje tekem v živo preko statistike in številne nove vsebine, primerne za navijače vseh starosti.

Aplikacija je brezplačna, ob prijavi pa je potreben vpis osebnih podatkov (elektronski naslov, telefonska številka in datum rojstva), saj bo prav vsak uporabnik lahko sodeloval v nagradnih igrah in projektih aplikacije 6.Zmaj.

Aplikacija je dostopna na App Store, Google Play in AppGallery.

V aplikaciji zvestobe lahko najdete kupone s številnimi ugodnostmi in popusti sponzorjev, ki so namenjeni uporabnikom aplikacije. Obenem aplikacija omogoča tudi spremljanje vsebin, ki jih ni možno najti na naših drugih omrežjih, ima pa tudi možnost nalaganja fotografij in videoposnetkov uporabnikov.

Vsi uporabniki bodo lahko tudi spremljali statistike tekem Cedevite Olimpije, obenem pa bodo zlahka dostopali do naše spletne trgovine ter si hitro zagotovili vstopnice za ogled domačih tekem Zmajev.

Postani 6.Zmaj že danes!

 

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji