Novica
20.03.2022

Pomlajena zasedba v ponedeljek gosti Podčetrtek

Pomlajena zasedba članske ekipe Cedevite Olimpije, ki se je navijačem in javnosti prvič predstavila v drugem kolu Lige Nova KBM za prvaka proti Šenčurju, bo na parket znova stopila v ponedeljek ob 18.00, ko bo v Areni Stožice v četrtem kolu drugega dela državnega prvenstva gostovala ekipa Term Olimie Podčetrtka. V ponedeljek bo pomlajena zasedba … Continued

Pomlajena zasedba članske ekipe Cedevite Olimpije, ki se je navijačem in javnosti prvič predstavila v drugem kolu Lige Nova KBM za prvaka proti Šenčurju, bo na parket znova stopila v ponedeljek ob 18.00, ko bo v Areni Stožice v četrtem kolu drugega dela državnega prvenstva gostovala ekipa Term Olimie Podčetrtka.

V ponedeljek bo pomlajena zasedba Cedevite Olimpije nadaljevala z boji v Ligi Nova KBM za prvaka. Zeleno-oranžni bodo ob 18.00 v stoženski dvorani gostili ekipo Terme Olimia Podčetrtek in skušali v četrtem kolu drugega dela državnega prvenstva zabeležiti drugo zmago.

Vstop na tekmo je v ponedeljek brezplačen, dvoboj z moštvom iz Podčetrtka pa si bo možno ogledati tudi v neposrednem spletnem prenosu na YouTube kanalu Košarkarske zveze Slovenija.

Po dveh odigranih tekmah v Ligi za prvaka imajo Zmaji na svojem računu zmago in poraz. Na uvodni preizkušnji z Nutrispoint Ilirijo je moštvo iz Stožic zabeležilo zanesljivo zmago, pred tednom dni pa so se Zmaji na obračunu s Šenčurjem predstavili v zasedbi, ki ni vključevala glavnih nosilcev igre Cedevite Olimpije, in morali priznati premoč ekipi z Gorenjske.

Ekipa iz Podčetrtka je v drugem delu državnega prvenstva na parket stopila trikrat in dvakrat izgubila. Tako kot Zmaji, so tudi košarkarji Term Olimie nazadnje zaigrali v soboto in na gostovanju premagali Šenčur z rezultatom 83:73. Najbolj razigran košarkar v dresu ekipe iz Podčetrtka je bil nekdanji Zmaji Sandi Čebular, ki je dosegel 26 točk.

LIGA NOVA KBM ZA PRVAKA, 4. KOLO

Arena Stožice (Ljubljana, Slovenija), ponedeljek, 21. marec, ob 18.00:
CEDEVITA OLIMPIJA – TERME OLIMIA PODČETRTEK

LESTVICA:

M Ekipa T Z P
1. Helios Suns 3 3 0 6
2. GGD Šenčur 3 2 1 5
3. Krka 3 1 2 4
4. Podčetrtek 3 1 2 4
5. Cedevita Olimpija 2 1 1 3
6. Nutrispoint Ilirija 2 0 2 2

 

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji