Novica
28.04.2022

V Podčetrtku slabši drugi polčas usoden za Zmaje

Pomlajena zasedba Cedevite Olimpije se je v četrtek v devetem kolu drugega dela državnega prvenstva v Podčetrtku pomerila z domačim moštvom in po nekoliko slabšem drugem polčasu izgubila z rezultatom 76:85. V četrtek je pomlajena zasedba Cedevite Olimpije gostovala v Podčetrtku in na obračunu devetega kola drugega dela državnega prvenstva proti Termam Olimie Podčetrtku izgubila … Continued

Pomlajena zasedba Cedevite Olimpije se je v četrtek v devetem kolu drugega dela državnega prvenstva v Podčetrtku pomerila z domačim moštvom in po nekoliko slabšem drugem polčasu izgubila z rezultatom 76:85.

V četrtek je pomlajena zasedba Cedevite Olimpije gostovala v Podčetrtku in na obračunu devetega kola drugega dela državnega prvenstva proti Termam Olimie Podčetrtku izgubila z rezultatom 76:85. Najboljši strelec v zeleno-oranžni zasedbi je bil Dan Duščak z 21 točkami, temu je dodal še sedem asistenc.

Ljubljančani, ki jih v drugem delu državnega prvenstva s klopi vodi Miro Alilović, so se v prvem polčasu odločno zoperstavili domačinom, in navkljub skrajšani rotaciji, saj je na parket stopilo le šest igralcev, vseh 20 minut narekovali ritem igre na parketu. V tretji četrtini je nato sledil manjši padec v igri, to pa so domačini izkoristili in prešli v vodstvo. Kljub temu se Zmaji niso vdali, borili so se povsem do konca, a žal klonili.

V zasedbo se je tokrat po poškodbi vrnil Alen Hodžić in na parketu preživel 38 minut in desetim točkam dodal po štiri skoke in asistence. Dvomestno število točk so dosegli še Žiga Daneu (16), Mirko Mulalić (13) in Luka Ščuka (10).

Naslednja preizkušnja Cedevito Olimpijo čaka v soboto ob 19.00, ko se bo na prvi tekmi prvega kroga končnice regionalne lige v Hali Tivoli pomerila z Igokeo m:tel. Vstopnice za ogled tekme so že na voljo na www.shop.olimpija.com.

LIGA NOVA KBM ZA PRVAKA, 9. KOLO

ŠD Podčetrtek (Podčetrtek, Slovenija), četrtek, 28. april:
TERME OLIMIA PODČETRTEK – CEDEVITA OLIMPIJA 85:76 (20:21, 18:20, 31:23, 16:12)
Cedevita Olimpija:
Kordelič, Duščak 21 (7 asistenc), Daneu 16, Hodžić 10, Đurkić 6, Ščuka 10 (9 skokov), Jug, Mulalić 13 (5 skokov).

STATISTIKA

LESTVICA

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji