Novica
28.03.2022

Pomlajena zasedba gostuje v Domžalah

Pomlajena članska zasedba Cedevite Olimpije se bo v ponedeljek ob 18.00 na obračunu tretjega kola drugega dela državnega prvenstva v Športni dvorani Domžale pomerila s Helios Suns. Po nedeljskem zmagoslavju na košarkarskem spektaklu v ljubljanski Hali Tivoli je pred člansko ekipo Cedevite Olimpije nova preizkušnja. Pomlajena zasedba Zmajev se bo v ponedeljek ob 18.00 v … Continued

Pomlajena članska zasedba Cedevite Olimpije se bo v ponedeljek ob 18.00 na obračunu tretjega kola drugega dela državnega prvenstva v Športni dvorani Domžale pomerila s Helios Suns.

Po nedeljskem zmagoslavju na košarkarskem spektaklu v ljubljanski Hali Tivoli je pred člansko ekipo Cedevite Olimpije nova preizkušnja. Pomlajena zasedba Zmajev se bo v ponedeljek ob 18.00 v Športni dvorani Domžale na dvoboju tretjega kola drugega dela državnega prvenstva udarila s Helios Suns.

Domžalčani, ki so redni del druge regionalne lige zaključili tik pod vrhom lestvice, in Ljubljančani so se v tej sezoni enkrat že pomerili. Moštvi sta si nasproti stali na finalni tekmi Pokala Spar na Kodeljevem, kjer so Zmaji slavili zmago z rezultatom 99:80.

Tekmo bo možno v neposrednem prenosu spremljati na Sportklub 1, v spletnem prenosu pa na YouTube kanalu Košarkarske zveze Slovenije.

LIGA NOVA KBM ZA PRVAKA, 3. KOLO

ŠD Domžale (Domžale, Slovenija), ponedeljek, 28. marec, ob 18.00:
HELIOS SUNS – CEDEVITA OLIMPIJA (TV prenos na Sportklub 1)

LESTVICA:

M Ekipa T Z P
1. Helios Suns 3 3 0 6
2. Krka 4 2 2 6
3. Podčetrtek 4 2 2 6
4. GGD Šenčur 3 2 1 5
5. Cedevita Olimpija 3 1 2 4
6. Nutrispoint Ilirija 3 0 3 3

 

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji