Novica
25.04.2022

Poraz pomlajene zasedbe proti Helios Suns

Košarkarji pomlajene zasedbe Cedevite Olimpije se na obračunu osmega kola drugega dela državnega prvenstva v Areni Stožice izgubili proti Helios Suns z rezultatom 53:87. Cedevita Olimpija se je v ponedeljek znova predstavila v pomlajeni zasedbi in se na obračunu osmega kola drugega dela državnega prvenstva v Stožicah pomerila z domžalskimi Helios Suns. Domžalčani so bili … Continued

Košarkarji pomlajene zasedbe Cedevite Olimpije se na obračunu osmega kola drugega dela državnega prvenstva v Areni Stožice izgubili proti Helios Suns z rezultatom 53:87.

Cedevita Olimpija se je v ponedeljek znova predstavila v pomlajeni zasedbi in se na obračunu osmega kola drugega dela državnega prvenstva v Stožicah pomerila z domžalskimi Helios Suns. Domžalčani so bili od ekipe, ki jo s klopi vodi pomočnik glavnega trenerja Zmajev Miro Alilović, boljši z rezultatom 87:53.

Domačini so se že na začetku tekme znašli v zaostanku, ki so ga nato skušali celotno tekmo izničiti. Nekajkrat so se svojim tekmecem uspeli nevarno približati, a žal do preobrata ni prišlo. Semafor v Stožicah je po 40 minutah igre kazal 87:53 v korist gostov iz Domžal.

Dan Duščak je v statistiko vpisal 19 točk, Luka Ščuka pa je s 17 točkami in 10 skoki vpisal dvojnega dvojčka. Žiga Daneu je 10 točkam dodal osem skokov.

Nosilci igre Cedevite Olimpije se bodo na stoženski parket vrnili v sredo ob 20.00, ko se bodo Zmaji v četrtfinalu 7DAYS EuroCupa pred razprodanimi tribunami za vstop v polfinale pomerili s Frutti Extra Bursasporjem.

LIGA NOVA KBM ZA PRVAKA, 8. KOLO

Arena Stožice (Ljubljana, Slovenija), ponedeljek, 25. april:
CEDEVITA OLIMPIJA – HELIOS SUNS 53:87 (14:19, 14:16, 14:21, 11:31)
Cedevita Olimpija:
Jovanović 4, Kordelič, Duščak 19, Daneu 10 (8 skokov), Đurkić, Kočevar, Ščuka 17 (10 skokov), Nagode 3, Jug, Mulalić.

STATISTIKA
FOTOGALERIJA

 

LESTVICA

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji