Novica
18.11.2023

Pomembne informacije pred ponedeljkovo tekmo s Partizanom

V ponedeljek ob 17.30 se bodo košarkarji Cedevite Olimpije v Stožicah pomerili s Partizanom Mozzart Bet. Malo več kot tri ure kasneje bo na stadionu Stožice potekala tudi nogometna tekma med slovensko reprezentanco in Kazahstanom. Posledično bo v ŠRC Stožice na dan obeh tekem nekoliko spremenjen sistem parkiranja. Vrata dvorane Stožice bodo odprta od 16.30 … Continued

V ponedeljek ob 17.30 se bodo košarkarji Cedevite Olimpije v Stožicah pomerili s Partizanom Mozzart Bet. Malo več kot tri ure kasneje bo na stadionu Stožice potekala tudi nogometna tekma med slovensko reprezentanco in Kazahstanom. Posledično bo v ŠRC Stožice na dan obeh tekem nekoliko spremenjen sistem parkiranja.

Vrata dvorane Stožice bodo odprta od 16.30 dalje, ob 16.30 pa bo začela delovati tudi blagajna, kjer si boste navijači lahko zagotovili vstopnice za ogled tekme.

Vse obiskovalce ob tem naprošamo, da se na prizorišče odpravijo pravočasno in uporabijo enega izmed priporočenih parkirišč.

PARKIRANJE

Parkiranje v garažni hiši Stožice bo po zapolnitvi prostih kapacitet omogočeno le še obiskovalcem s posebnimi parkirnimi dovolilnicami. Obiskovalce naprošamo, da parkirate na okoliških parkiriščih v okolici ŠRC Stožice (priporočamo parkirišče Hipodrom Stožice, ki bo na dan tekme vzpostavljeno prav za obiskovalce tekme).

– Hipodrom Stožice: 750 parkirnih mest
– Žale I, II, III, IV: 360 parkirnih mest
– Nove Žale: 300 parkirnih mest

Plačljiva parkirišča v bližini stadiona:
– Ekonomska fakulteta: 350 parkirnih mest
– FDV: 436 parkirnih mest
– Modri kvadrat: 396 parkirnih mest
– WTC: 750 parkirnih mest
– Dunajski kristali: 239 parkirnih mest

BREZPLAČEN AVTOBUSNI PREVOZ

Vstopnica za tekmo vam omogoča brezplačen prevoz z mestnim avtobusom Ljubljanskega potniškega prometa, 3 ure pred in 3 ure po zaključeni tekmi, v skladu z veljavnim voznim redom. Vsem obiskovalcem tekme priporočamo, da se na tekmo odpravijo z javnim prometom.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji