Novica
23.05.2023

Polfinalna serija se začenja v nedeljo v Beogradu, vstopnice za torkovo domačo tekmo že v prodaji

Košarkarji Cedevite Olimpije se bodo v polfinalu AdmiralBet Lige ABA pomerili s Partizanom Mozzart Bet. Prva tekma bo v nedeljo ob 19.30 v beograjski Štark Areni, druga tekma pa v torek ob 18.00 v Areni Stožice! Vstopnice za ogled tekme so že na voljo! Košarkarji Cedevite Olimpije bodo v nedeljo ob 19.30 v beograjski Štark … Continued

Košarkarji Cedevite Olimpije se bodo v polfinalu AdmiralBet Lige ABA pomerili s Partizanom Mozzart Bet. Prva tekma bo v nedeljo ob 19.30 v beograjski Štark Areni, druga tekma pa v torek ob 18.00 v Areni Stožice! Vstopnice za ogled tekme so že na voljo!

Košarkarji Cedevite Olimpije bodo v nedeljo ob 19.30 v beograjski Štark Areni začeli z nastopi v polfinalnem nizu končnice AdmiralBet Lige ABA s Partizanom Mozzart Bet. V seriji, ki se igra na dve dobljeni tekmi, bodo imeli prednost domačega igrišča beograjski košarkarji, ki so redni del sezone sklenili na prvem mestu lestvice s 24 zmagami in dvema porazoma. Druga tekma polfinalnega niza bo v torek ob 18.00 v Stožicah. Termin morebitne tretje tekme še ni znan.

Vstopnice za ogled druge tekme polfinalnega niza so že na voljo na vstopnice.olimpija.com. Bodite del košarkarskega spektakla v stoženski lepotici in pridite stiskat pesti za Zmaje!

ADMIRALBET LIGA ABA, POLFINALE

TEKMA 1

Štark Arena (Beograd, Srbija), nedelja, 28. maj, ob 19.30:
PARTIZAN MOZZART BET – CEDEVITA OLIMPIJA

TEKMA 2

Arena Stožice (Ljubljana, Slovenija), torek, 30. maj, ob 18.00:
CEDEVITA OLIMPIJA – PARTIZAN MOZZART BET (nakup vstopnic)

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji