Novica
27.10.2020

Pogled v statistiko: 7DAYS EuroCup

Ob dejstvu, da košarkarji Cedevite Olimpije v sredo ne bodo stopili na parket Arene Stožice, in se pomerili s Promitheasom, je po treh odigranih tekmah 7DAYS EuroCupa čas, da pogledamo, kaj so pred začetkom petega kola Evropskega pokala pravijo številke. Nizi: Jarrod Jones je na zadnjih šestih tekmah 7DAYS EuroCupa zadel vsaj eno trojko. Na … Continued

Ob dejstvu, da košarkarji Cedevite Olimpije v sredo ne bodo stopili na parket Arene Stožice, in se pomerili s Promitheasom, je po treh odigranih tekmah 7DAYS EuroCupa čas, da pogledamo, kaj so pred začetkom petega kola Evropskega pokala pravijo številke.

Nizi:

Jarrod Jones je na zadnjih šestih tekmah 7DAYS EuroCupa zadel vsaj eno trojko. Na obeh tekmah, na katerih je zaigral v dresu Cedevite Olimpije, se je vpisal med strelce z razdalje.

Osebni rekordi:

Jaka Blažič je na dvoboju četrtega kola 7DAYS EuroCupa s Trentom zbral sedem skokov v obrambi, kar je osebni rekord kapetana Zmajev.

Uvrstitev v sezoni:

Jaka Blažič je s povprečjem 3,6 zadetega prostega meta trenutno na 14. mestu med vsemi igralci v 7DAYS EuroCupu. Hkrati je Jaka s povprečjem 8,0 skoka na tekmo na petem mestu med vsemi košarkarji, s povprečjem 7,0 skoka v obrambi na tekmo pa na drugem mestu med vsemi igralci.
Kendrick Perry je trenutno deveti najboljši strelec 7DAYS EuroCupa, s povprečjem 16,3 točke na tekmo. Ameriški organizator igre v povprečju dosega 6,6 košev iz igre na tekmo, s tem pa je tretji najboljši igralec v Evropskem pokalu. Hkrati Perry v povprečju v evropskem tekmovanju zadane 2,6 meta za tri točke na tekmo, s tem dosežkom pa je na 12. mestu med vsemi igralci.
Mikael Hopkins v povprečju zbere 6,3 skoke na tekmo ter 2,3 napadalne skoke na tekmo, s tema dosežkoma pa je na 15. mestu med vsemi košarkarji v obeh statističnih kategorijah.
Rion Brown je s povprečjem 1,6 ukradene žoge 15. najboljši kradljivec žog v 7DAYS EuroCupu.

Navijaška oprema

Uradni adidas dres za sezono 2022/23 - zelen

V trgovino

Majica Cedevita Olimpija 2022 - Siva

V trgovino

Majica Cedevita Olimpija Basketball - zelena

V trgovino

Uradni adidas dres za sezono 2022/23 - oranžen

V trgovino

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji