Novica
28.07.2020

Plišasta maskota Oli že na voljo v spletni trgovini!

Vsi navijači Košarkarskega kluba Cedevita Olimpija si lahko od danes dalje v spletni trgovini zagotovite plišasto različico uradne maskote ljubljanskega kluba, Zmajčka Olija! POVEZAVA DO NAKUPA Zmajček Oli, ki ga je košarkarski svet spoznal leta 2018, je lahko del tvojega vsakdanjega življenja. V spletni trgovini KK Cedevita Olimpija (www.shop.olimpija.com), si namreč že lahko zagotovite prikupno … Continued

Vsi navijači Košarkarskega kluba Cedevita Olimpija si lahko od danes dalje v spletni trgovini zagotovite plišasto različico uradne maskote ljubljanskega kluba, Zmajčka Olija!

POVEZAVA DO NAKUPA

Zmajček Oli, ki ga je košarkarski svet spoznal leta 2018, je lahko del tvojega vsakdanjega življenja. V spletni trgovini KK Cedevita Olimpija (www.shop.olimpija.com), si namreč že lahko zagotovite prikupno plišasto igračko s podobo našega Olija.

Moč, pogum, veličina, ljubezen do košarke in življenja so vrednote, ki odlikujejo Olija, in želi jih deliti s košarkarskim svetom in vsemi navijači ter podporniki Cedevite Olimpije. Olija lahko vidite na domačih tekmah ljubljanskega kluba ter na številnih dogodkih, povezanih s športom, saj je Oli velik privrženec aktivnega preživljanja prostega časa.

Oli je mlad zmajček, zato se odlično razume tako z otroci, kot tudi z njihovimi starši in tistimi, malenkost starejšimi. S svojo hudomušnostjo riše nasmeh na obraz vseh navijačev Cedevite Olimpije, vsakič znova pa komaj čaka naslednjo domačo tekmo in druženje z vsemi oboževalci ljubljanskih Zmajev.

Oliju lahko sledite tudi na njegovem uradnem Twitter profilu, ki ga najdete pod uporabniškim imenom @Zmajcek_Oli.

 

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji