Novica
10.02.2021

Pet Zmajev v dresu Slovenije

Kar pet košarkarjev Cedevite Olimpije bomo v prihajajočem kvalifikacijskem ciklu za EuroBasket 2022 lahko spremljali v dresu slovenske moške članske reprezentance. Zmaji, ki bodo nosili dres Slovenije, so Jaka Blažič, Edo Murić, Luka Rupnik, Alen Hodžić in Žiga Dimec. Slovenska moška članska reprezentanca je na EuroBasket 2022 sicer že uvrščena, ta uspeh pa ji je … Continued

Kar pet košarkarjev Cedevite Olimpije bomo v prihajajočem kvalifikacijskem ciklu za EuroBasket 2022 lahko spremljali v dresu slovenske moške članske reprezentance. Zmaji, ki bodo nosili dres Slovenije, so Jaka Blažič, Edo Murić, Luka Rupnik, Alen Hodžić in Žiga Dimec.

Slovenska moška članska reprezentanca je na EuroBasket 2022 sicer že uvrščena, ta uspeh pa ji je uspelo doseči z dobrimi igrami v novembrskem kvalifikacijskem ciklu. V Areni Stožice so Slovenci takrat namreč najprej s 84:73 premagali Ukrajino, nato pa s 77:64 še Avstrijo.

Del reprezentance, ki potuje iz Slovenije, se bo na pot podal v nedeljskih popoldanskih urah. V Kijev bo prispel v noči na ponedeljek, tekom dneva pa bo slovenska zasedba postala popolna. Prvi trening v Ukrajini bo Slovenija opravila v ponedeljkovih večernih urah.

Evropsko prvenstvo leta 2022 bodo gostile Nemčija, Italija, Češka in Gruzija.

V četrtek, 18. februarja ob 20.00 po slovenskem času se bodo Slovenci udarili z Madžarsko, v soboto, 20. februarja, ob 15.00, po slovenskem času pa z Ukrajino.

KVALIFIKACIJE ZA EP 2022, SKUPINA F (3. KVALIFIKACIJSKI CIKEL – UKRAJINA, KIJEV)

Preložena tekma 4. kola:

Četrtek, 18. februar, ob 20.00:
SLOVENIJA : MADŽARSKA

Redna tekma 6. kola:

Sobota, 20. februar, ob 15.00:
UKRAJINA : SLOVENIJA

Navijaška oprema

Ženska majica retro napis Cedevita Olimpija

V trgovino

Adidas CORE 19 HOODIE z logotipom

V trgovino

Replika uradnega dresa - Jaka Blažič

V trgovino

Majica Dragon Heart

V trgovino

Adidas ESSENTIALS 3-STRIPES TEE z logotipom

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji