Novica
21.09.2020

Perry in Ukić trenirata po posebnem programu

Košarkarja Cedevite Olimpije Kendrick Perry in Roko Leni Ukić bosta v tem tednu trenirala po posebnem programu, ljubljanski klub pa je odpovedal sredino pripravljalno tekmo s Partizanom NIS. Na nedeljski pripravljalni tekmi z Budućnostjo VOLI je Kendrick Perry povsem na začetku tekme prejel neugoden udarec v desno koleno, posledično pa je preostanek obračuna preživel na … Continued

Košarkarja Cedevite Olimpije Kendrick Perry in Roko Leni Ukić bosta v tem tednu trenirala po posebnem programu, ljubljanski klub pa je odpovedal sredino pripravljalno tekmo s Partizanom NIS.

Na nedeljski pripravljalni tekmi z Budućnostjo VOLI je Kendrick Perry povsem na začetku tekme prejel neugoden udarec v desno koleno, posledično pa je preostanek obračuna preživel na klopi. Roko Leni Ukić je na ponedeljkovem jutranjem treningu prejel udarec v mezinec desne dlani.

Oba čakajo dodatne preiskave, v tem tednu pa bosta trenirala po posebnem programu. Cedevita Olimpija je odpovedala sredino pripravljalno tekmo s Partizanom NIS. Zmaji se bodo tako lahko osredotočili zgolj na pripravo na prvo tekmo 7Days EuroCupa proti Nanterrju 92 v Parizu, ki bo prihodnjo sredo ob 20.00.

Navijaška oprema

Ženska majica retro napis Cedevita Olimpija

V trgovino

Adidas CORE 19 HOODIE z logotipom

V trgovino

Adidas CORE 18 SWEATSHIRT z logotipom

V trgovino

Majica Dragon Heart

V trgovino

Dres Adidas 2021/2022 - zelen

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji