Novica
15.07.2022

Otvoritev sezone 7DAYS EuroCupa 12. oktobra na domačem parketu

Košarkarji Cedevite Olimpije, ki bodo v 7DAYS EuroCupu nastopali v skupini A, bodo novo sezono v Evropskem pokalu začeli v sredo, 12. oktobra, ob 20.00, v Ljubljani, nasproti pa jim bo stala turška ekipa Frutti Extra Bursaspor. Spomnimo, minuli teden je v Barceloni potekal žreb skupin za novo sezono 7DAYS EuroCupa, ki je določil, da … Continued

Košarkarji Cedevite Olimpije, ki bodo v 7DAYS EuroCupu nastopali v skupini A, bodo novo sezono v Evropskem pokalu začeli v sredo, 12. oktobra, ob 20.00, v Ljubljani, nasproti pa jim bo stala turška ekipa Frutti Extra Bursaspor.

Spomnimo, minuli teden je v Barceloni potekal žreb skupin za novo sezono 7DAYS EuroCupa, ki je določil, da bo Cedevita Olimpija bo novo sezono 7DAYS EuroCupa začela v skupini A, v kateri se bo pomerila s turškim Frutti Extra Bursasporjem, španskim Joventutom, italijanskima Umano Reyer in Germani Brescio, nemškim ratiopharmom Ulmom, francoskim JL Bourgom, litovskim Lietkabelisem, romunskim U-BT Clujem in ukrajinskim Promitheyem.

Že zdaj je znano, da se bo redni del sezone začel v torek, 11. oktobra, ljubljanski košarkarji pa bodo v novo sezono Evropskega pokala vstopili v sredo, 12. oktobra, v Ljubljani. Izbrancem glavnega trenerja Jurice Golemca bo nasproti stala turška ekipa Frutti Extra Bursaspor, ki se je v sezoni, ki je za nami, prebila vse do finala tekmovanja, na poti do tja pa v razprodanih Stožicah v četrtfinalu izločila prav aktualne slovenske državne, pokalne in superpokalne prvake.

RAZPORED TEKEM CEDEVITE OLIMPIJA V 7DAYS EUROCUPU

Vse o prodaji sezonskih vstopnic za ogled domačih tekem Cedevite Olimpije v tekmovalni sezoni 2022/23 bomo izdali v prihajajočih tednih.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji