Novica
08.05.2023

Odločilna tretja četrtfinalna tekma v soboto ob 19.00 v Tivoliju

Znan je termin tretje tekme četrtfinalnega niza AdmiralBet Lige ABA z FMP-jem Soccerbet. Za mesto v polfinalu regionalne lige se bodo košarkarji Cedevite Olimpije s svojimi tekmeci iz Železnika pomerili v soboto ob 19.00 v legendarni dvorani Tivoli. V soboto ob 19.00 se bodo košarkarji Cedevite Olimpije v legendarni Hali Tivoli na tretji tekmi četrtfinalnega … Continued

Znan je termin tretje tekme četrtfinalnega niza AdmiralBet Lige ABA z FMP-jem Soccerbet. Za mesto v polfinalu regionalne lige se bodo košarkarji Cedevite Olimpije s svojimi tekmeci iz Železnika pomerili v soboto ob 19.00 v legendarni dvorani Tivoli.

V soboto ob 19.00 se bodo košarkarji Cedevite Olimpije v legendarni Hali Tivoli na tretji tekmi četrtfinalnega niza AdmiralBet Lige ABA z FMP-jem Soccerbet udarili za mesto v polfinalu regionalne lige. Varovanci trenerja Mira Alilovića bodo skušali zabeležiti zmago, s katero bi si še drugo sezono zapored zagotovili mesto med najboljšimi štirimi ekipami tekmovanja.

Na prvem medsebojnem srečanju v četrtfinalnem nizu je semafor v Stožicah kazal 87:77 v korist Cedevite Olimpije, FMP pa je serijo izenačil po zmagi na drugi tekmi v Železniku (96:102).

Vstopnice za ogled tekme so na voljo na www.vstopnice.olimpija.com, Eventim Slovenija in na spletni platformi Petrol Ticket. Hkrati si jih vsi lahko zagotovite tudi na vseh Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji.
Otroci do 15. leta imajo brezplačen vstop!

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji