Novica
01.12.2021

Novi sponzor in uradna banka KK Cedevita Olimpija postala NLB

Košarkarski klub Cedevita Olimpija s ponosom predstavlja novega sponzorja: uradna banka ljubljanskega kluba, ki nadaljuje z uresničevanjem vizije postati eden od najbolj stabilnih športnih kolektivov ne le v regiji, ampak tudi v Evropi, je namreč postala NLB. Cedevita Olimpija in NLB, matična banka vodilne bančne in finančne skupine s sedežem in ekskluzivnim strateškim interesom v … Continued

Košarkarski klub Cedevita Olimpija s ponosom predstavlja novega sponzorja: uradna banka ljubljanskega kluba, ki nadaljuje z uresničevanjem vizije postati eden od najbolj stabilnih športnih kolektivov ne le v regiji, ampak tudi v Evropi, je namreč postala NLB.

Cedevita Olimpija in NLB, matična banka vodilne bančne in finančne skupine s sedežem in ekskluzivnim strateškim interesom v Jugovzhodni Evropi, sta hitro našli skupni jezik. Cedevita Olimpija je tako dobila dolgoročnega sponzorja, ki bo sodeloval v številnih projektih kluba – na parketu in izven njega.

»V Cedeviti Olimpiji smo v kratkem obdobju od združitve ljubljanskega in zagrebškega kolektiva postali del vsakdana športnih navdušencev v Sloveniji, želimo pa si postati najbolj prepoznaven športni kolektiv v državi. To bomo lahko dosegli predvsem z uspešnimi nastopi na košarkarskem parketu, pa tudi z aktivnostmi in posluhom za svoje navijače, za kar pa seveda potrebujemo prave partnerje. Zelo smo veseli in ponosni, da nas je kot takšnega prepoznala osrednja slovenska banka NLB,« je ob sklenitvi sodelovanja povedal direktor KK Cedevita Olimpija Davor Užbinec.

Kot je dodal, imajo moderni sponzorji, kamor sodi NLB Skupina, zelo jasne cilje in pričakovanja, ki jih želijo doseči s sponzorskimi aktivnostmi, zato morajo biti športni klubi še toliko bolj prepričljivi, da jih pritegnejo.

»Prav zaradi tega smo zelo zadovoljni, da smo v Zmajevo gnezdo dobili partnerja, ki bo svoj fokus usmerjal v naše navijače in podpornike kluba. Verjamem, da bomo s skupnimi močmi uspeli uresničiti našo skupno vizijo ter z raznovrstnimi aktivnostmi popestriti dogajanje na naših domačih tekmah in interaktivnih kanalih ter tako izboljšati izkušnjo športnih navdušencev,« je še povedal Užbinec.  

»Za športna sponzorstva se v NLB odločamo premišljeno in upoštevamo vrsto kriterijev, denimo tradicijo ali pa to, kako vpleti so določeni športi v lokalno okolje. Zato že vrsto let podpiramo alpsko in nogometno reprezentanco ter rokometno in namiznoteniško zvezo; od leta 2009 pa sodelujemo tudi z Zvezo paraplegikov Slovenije in podpiramo košarkarsko ligo NLB Wheel,« je ob sklenitvi partnerstva pojasnil Andrej Krajner, direktor Komuniciranja v NLB. »V NLB se vedno najdeta posluh in spodbuda za dobre ideje, srčne poteze in športen duh. Prav športniki so namreč največkrat tisti, ki nas svojim trudom, žarom in energijo navdihujejo, da tudi svoje poslanstvo opravljamo z enakim zanosom. Zato je podpora športu tako rekoč zapisana v našo DNK.«

Zadnje novice#ZmajevoSrce
03.12.2023


Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji