Novica
02.09.2022

Nova preizkusa za Zmaje, tokrat na Sardiniji

V petek se je člansko moštvo Cedevite Olimpije odpravilo na pot na Sardinijo, kjer ljubljanske Zmaje v soboto in nedeljo čakata preizkušnji na mednarodnem turnirju v mestu Oristano. Košarkarji Cedevite Olimpije se podajajo na prvo potovanje v novi tekmovalni sezoni. V okviru pripravljalnega obdobja so se v petek odpravili v italijansko mesto Oristano na Sardiniji, … Continued

V petek se je člansko moštvo Cedevite Olimpije odpravilo na pot na Sardinijo, kjer ljubljanske Zmaje v soboto in nedeljo čakata preizkušnji na mednarodnem turnirju v mestu Oristano.

Košarkarji Cedevite Olimpije se podajajo na prvo potovanje v novi tekmovalni sezoni. V okviru pripravljalnega obdobja so se v petek odpravili v italijansko mesto Oristano na Sardiniji, kjer se bodo v soboto in nedeljo predstavili na mednarodnem turnirju.

Na uvodni preizkušnji turnirja se bodo v soboto ob 20.30 pomerili s košarkarji Dinama Sassarija, v nedeljo pa jih nato čaka še dvoboj z evroligaškim AC Monacom ali pa košarkarji Hapoel Tel Aviva, ki bodo v prihajajoči sezoni tako kot Zmaji nastopali v 7DAYS EuroCupu.

Spomnimo, Cedevita Olimpija je v sredo odigrala svojo prvo pripravljalno tekmo tega poletja. V ljubljanski Hali Tivoli so aktualni slovenski državni, pokalni in superpokalni prvaki navkljub borbeni predstavi v oslabljeni zasedbi klonili proti nemški ekipi Telekom Baskets Bonn (83:91). Najboljši strelec pri Zmajih je bil Josh Adams s 24 točkami, dvomestno število točk pa sta dosegla še Amar Alibegović (16) in Alen Omić (15).

TORNEO CITTA DI ORISTANO (Oristano, Italija; 3. in 4. september 2022)

POLFINALE

Sobota, 3. september, ob 20.30:
DINAMO SASSARI – CEDEVITA OLIMPIJA

Ob 18.00:
AS MONACO – HAPOEL TEL AVIV

V nedeljo, 4. septembra, bosta na sporedu še finalna tekma in tekma za tretje mesto.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji