Novica
08.12.2021

NLB vhod za hiter dostop v Stožice

V Areno Stožice bo v prihodnje možno vstopati veliko hitreje. Poseben vhod, za katerega bo KK Cedevita Olimpija poskrbel skupaj z uradno klubsko banko, NLB, bo namreč prvič zaživel na sredinem obračunu šestega kola 7DAYS EuroCupa z Virtusom Segafredo Bologno. Poseben ‘Hitri NLB vhod’ bodo lahko koristili vsi imetniki kartic NLB, ki bodo pri vstopu … Continued

V Areno Stožice bo v prihodnje možno vstopati veliko hitreje. Poseben vhod, za katerega bo KK Cedevita Olimpija poskrbel skupaj z uradno klubsko banko, NLB, bo namreč prvič zaživel na sredinem obračunu šestega kola 7DAYS EuroCupa z Virtusom Segafredo Bologno.

Poseben ‘Hitri NLB vhod’ bodo lahko koristili vsi imetniki kartic NLB, ki bodo pri vstopu v dvorano predložili vstopnico za ogled tekme in hkrati pokazali še svojo kartico NLB. Seveda pa navijači ne smete pozabiti še na izpolnjevanje t.i. PCT pogojev in osebni dokument.

Vstopnice za ogled tekme so že na voljo v naši spletni trgovini (www.shop.olimpija.com), na spletni platformi Petrol Ticket (www.petrol-ticket.si) ter www.mojekarte.si. Hkrati si jih vsi lahko zagotovite tudi na vseh Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji. Na dan tekme si bo možno vstopnico zagotoviti tudi na blagajni Arene Stožice, v izogib morebitni gneči pa priporočamo, da si vstopnico v najkrajšem možnem času zagotovite z nakupom preko spleta.

Zadnje novice#ZmajevoSrce
03.12.2023


Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji