Novica
18.09.2023

NLB napoved tekme: Za razvrstitev v Podgorici najprej z Mego

Članska zasedba Cedevite Olimpije se bo v torek ob 12.00 v podgoriški dvorani Morača na tekmi za razvrstitev od petega do osmega mesta na Superpokalu Lige ABA pomerila z Mego MIS. Košarkarje Cedevite Olimpije v torek na Superpokalu Lige ABA v Podgorici čaka preizkušnja za razvrstitev od petega do osmega mesta z Mego MIS. Medtem, … Continued

Članska zasedba Cedevite Olimpije se bo v torek ob 12.00 v podgoriški dvorani Morača na tekmi za razvrstitev od petega do osmega mesta na Superpokalu Lige ABA pomerila z Mego MIS.

Košarkarje Cedevite Olimpije v torek na Superpokalu Lige ABA v Podgorici čaka preizkušnja za razvrstitev od petega do osmega mesta z Mego MIS. Medtem, ko je Cedevita Olimpija v ponedeljek v četrtfinalu morala priznati premoč Igokei m:tel (65:75), je Mega v četrtfinalu izgubila proti Partizanu Mozzart Bet (78:89).

Na uvodnem obračunu Superpokala regionalne lige ljubljanski kolektiv ni nikoli vodil, Igokea pa je imela prednost v svojih rokah od začetka do konca tekme. Najboljši strelec v Zeleno-oranžni zasedbi je bil Karlo Matković z 22 točkami v 28 minutah, Jaka Blažič jih je dosegel 16. Na drugi strani je Nikola Tanasković dosegel 14 točk, in bil s tem najboljši strelec Igokee.

V drugem četrtfinalu turnirja so se košarkarji Mege odločno zoperstavili aktualnim prvakom regionalne lige. V prvih minutah zadnje četrtine je bil rezultat tako povsem poravnan, Črno-beli pa so se od svojih tekmecev oddaljili šele v zaključku srečanja. Pri Megi je z 21 toćkami in petimi skoki blestel Andrija Jelavić, 14 točk je dosegel Nikola Đurišić, pri 11 se je ustavil Omercan Ilyasoglu.

SUPERPOKAL LIGE ABA (Podgorica, Črna gora; 18.-20. september 2023)

TEKMA ZA RAZVRSTITEV OD 5. DO 8. MESTA

Morača (Podgorica, Črna gora), torek, 19. september, ob 12.00:
CEDEVITA OLIMPIJA – MEGA MIS (TV prenos na TV Arena Sport Slovenija 1)


Že odigrano:

ČETRTFINALE

Morača (Podgorica, Črna gora), ponedeljek, 18. september:
CEDEVITA OLIMPIJA – IGOKEA M:TEL 65:75 (17:27, 15:17, 21:18, 12:13)
Cedevita Olimpija:
Armand, Sow 7 (6 skokov), Radović 4 (5 skokov), Radičević, Cobbs 9 (5 skokov, 5 asistenc), Glas, Blažič 16, Matković 21 (12 skokov), Jones 4, Ščuka, Klobučar 4, Šaškov.

STATISTIKA
FOTOGALERIJA

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji