Novica
12.02.2023

NLB napoved tekme: V ponedeljek v Stožicah s Triglavom

V ponedeljek ob 18.00 se bodo košarkarji Cedevite Olimpije v dvorani Stožice na drugi četrtfinalni tekmi Pokala Spar pomerili z ECE Triglavom iz Kranja in skušali potrditi mesto na finalnem turnirju. Po seriji treh zaporednih gostujočih tekem se košarkarji Cedevite Olimpije v ponedeljek vračajo na domači stoženski parket. Na drugi tekmi četrtfinala Pokala Spar bodo … Continued

V ponedeljek ob 18.00 se bodo košarkarji Cedevite Olimpije v dvorani Stožice na drugi četrtfinalni tekmi Pokala Spar pomerili z ECE Triglavom iz Kranja in skušali potrditi mesto na finalnem turnirju.

Po seriji treh zaporednih gostujočih tekem se košarkarji Cedevite Olimpije v ponedeljek vračajo na domači stoženski parket. Na drugi tekmi četrtfinala Pokala Spar bodo v največji slovenski športni dvorani ob 18.00 gostili kranjski ECE Triglav. Na prvem medsebojnem obračunu so si izbranci glavnega trenerja Jurice Golemca priigrali 35 točk prednosti.

Vstop v dvorano bo tokrat brezplačen za vse košarkarske navdušence.

Na prvem srečanju v kranjski Športni dvorani Planina so Zmaji nekoliko zadržano vstopili v srečanje, nato pa v drugi četrtini stopili na pedalo za plin in si priigrali visoko zmago z rezultatom 90:55. Najboljši strelec zeleno-oranžne zasedbe je bil Mirko Mulalić, ki je vseh svojih 24 točk dosegel z meti za tri točke. Sledil mu je kapetan Edo Murić z 18 točkami in osmimi skoki.

Že zdaj je znano, da se bo v polfinalu Pokala Spar zmagovalec para med Cedevito Olimpijo in ECE Triglavom pomeril s Šenčurjem. Finalni turnir bo v četrtek in petek potekal v mariborski Športni dvorani Lukna.

POKAL SPAR, ČETRTFINALE

TEKMA 2

Arena Stožice (Ljubljana, Slovenija), ponedeljek, 13. februar, ob 18.00:
CEDEVITA OLIMPIJA – ECE TRIGLAV KRANJ (prost vstop) [90:55]*

*Rezultat prve tekme.


TEKMA 1

ŠD Planina (Kranj, Slovenija), sobota, 7. januar:
ECE TRIGLAV KRANJ – CEDEVITA OLIMPIJA 55:90 (10:13, 12:30, 17:21, 16:26)
Cedevita Olimpija:
Radović 4 (6 skokov), Jeremić 6, Alibegović 10 (7 skokov), Gnjidić 7 (5 skokov), Omić 2 (4 skoki), Rebec 6 (10 asistenc), Murić 19 (8 skokov), Mulalić 24, Matković 12 (4 skoki), Drobnjak, Dragić, Vračko.

STATISTIKA
FOTOGALERIJA

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji