Novica
20.12.2020

Nedeljska tekma s Crveno zvezdo mts je prestavljena

Košarkarji Cedevite Olimpije bi morali v nedeljo ob 19.00 v 11. kolu Lige ABA gostovati v Beogradu in se pomeriti z evroligaško Crveno zvezdo mts, žal pa tekme z Beograjčani ne bo, saj so v moštvu rdeče-belih odkrili pozitivne primere na COVID-19, celotna ekipa pa je bil poslana v domačo samoizolacijo. Moštvo Cedevite Olimpije je … Continued

Košarkarji Cedevite Olimpije bi morali v nedeljo ob 19.00 v 11. kolu Lige ABA gostovati v Beogradu in se pomeriti z evroligaško Crveno zvezdo mts, žal pa tekme z Beograjčani ne bo, saj so v moštvu rdeče-belih odkrili pozitivne primere na COVID-19, celotna ekipa pa je bil poslana v domačo samoizolacijo.

Moštvo Cedevite Olimpije je zadnji teden preživelo v Grčiji ter Srbiji. V sredo so ljubljanski košarkarji gostovali v Patrasu in zanesljivo, s 105:69, premagali Promitheas. V petek jih je pot vodila v srbsko prestolnico, kjer so Zmaji že opravili tri treninge, na dan tekme pa je s strani Crvene zvezde mts prišla informacija, da je zaradi pozitivnih primerov in obolenj na COVID-19 znotraj moštva celotna beograjska ekipa poslana v domačo samoizolacijo, in da tekme ne bo.

Zmaji se bodo zdaj vrnili v Ljubljano in božične praznike preživeli v slovenski prestolnici. Prihodnjo nedeljo jih čaka domač obračun 12. kola regionalnega tekmovanja z Mornarjem.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji