Novica
06.09.2023

Navodila za obiskovalce tekme s Panathinaikosom

V četrtek ob 17.30 nas v stoženski lepotici čaka pravi dobrodelni košarkarski spektakel s Panathinaikosom. Ob dejstvu, da se bo na stoženskem stadionu zvečer odvijala tudi uradna tekma slovenske nogometne reprezentance, naprošamo, da vsi športni navdušenci preberete in upoštevate navodila pred prihodom v ŠRC Stožice. Zaradi organizacije dveh prireditev bo na dan tekme (četrtek, 7. … Continued

V četrtek ob 17.30 nas v stoženski lepotici čaka pravi dobrodelni košarkarski spektakel s Panathinaikosom. Ob dejstvu, da se bo na stoženskem stadionu zvečer odvijala tudi uradna tekma slovenske nogometne reprezentance, naprošamo, da vsi športni navdušenci preberete in upoštevate navodila pred prihodom v ŠRC Stožice.

Zaradi organizacije dveh prireditev bo na dan tekme (četrtek, 7. september) v parkirni hiši ŠRC Stožice (vhod 5) omogočeno parkiranje izključno abonentom in obiskovalcem s posebnimi dovolilnicami, ki jih bo izdal organizator dogodka. Ob neizpolnjevanju pogojev vstop v garažno hišo ne bo možen.

Obiskovalcem svetujemo, da se v ŠRC Stožice odpravijo pravočasno in za prevoz uporabijo javni potniški promet. Vstopnica za tekmo omogoča brezplačen prevoz tri ure pred in tri ure po tekmi.

Naprošamo vas, da se držite zgoraj zapisanega ter upoštevate navodila rediteljev in policije.

Ljubljanski potniški promet bo v četrtek od 16.30 do 23.30 uvedel posebno krožno linijo med okoliškimi parkirišči ŠRC Stožice, ki bo potekala po naslednji trasi: Vojkova – Cesta Janeza Porente – del krožišča – Clevelandska – Tomačevska – Kranjčeva – Vojkova – Center Stožice. Namen posebne krožne linije je prevoz udeležencev prireditev s parkirišč do prizorišč in nazaj do parkirišč.

Pred začetkom nogometne tekme bodo, od 19. ure dalje, z Bavarskega dvora do Novih Stožic vozili dodatni avtobusi, ki bodo imeli dodatno postajališče še na Razstavišču.

Po končanih prireditvah, predvidoma ob 19.30 in ob 23. uri, bodo dodatni avtobusi odpeljali na relaciji Cesta Janeza Porente – Vojkova – Bavarski dvor.

Zadnji odhodi avtobusov iz Ceste Janeza Porente bodo 20 minut po končani prireditvi.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji