Novica
08.11.2021

Navodila za obiskovalce na sredini tekmi 7DAYS EuroCupa

V ponedeljek je v Republiki Sloveniji v veljavo stopil nov odlok Vlade Republike Slovenije v boju zoper pandemije koronavirusa. Neposredno bo nov odlok vplival tudi na dogajanje na športnih prireditvah, torej tudi na domačih tekmah Cedevite Olimpije. Ob vstopu v dvorano bo še vedno potrebno izpolnjevati PCT pogoj. Starostna meja za izpolnjevanje PCT pogoja je … Continued

V ponedeljek je v Republiki Sloveniji v veljavo stopil nov odlok Vlade Republike Slovenije v boju zoper pandemije koronavirusa. Neposredno bo nov odlok vplival tudi na dogajanje na športnih prireditvah, torej tudi na domačih tekmah Cedevite Olimpije.

Ob vstopu v dvorano bo še vedno potrebno izpolnjevati PCT pogoj. Starostna meja za izpolnjevanje PCT pogoja je od ponedeljka dalje znižana na 12 let. Obenem mora oseba poleg dokazila PCT pokazati tudi veljavni osebni dokument.

Športne prireditve so dovoljene v zaprtih javnih prostorih s fiksnimi sedišči, pri čemer mora biti med obiskovalci na sediščih eno sedišče prosto. Znotraj cenovne kategorije, v kateri je vstopnica kupljena, velja prosta izbira sedežev. Pri gibanju in zadrževanju v vseh zaprtih javnih krajih oziroma prostorih je po novem obvezna uporaba zaščitne kirurške maske ali maske tipa FFP2.

KK Cedevita Olimpija in Zdravstveni zavod Zdravje bosta znova organizirala brezplačno testiranje na COVID-19, ki bo potekalo na ploščadi pred dvorano, začelo pa se bo 90 minut pred začetkom tekme, torej ob 18.30.

Vstopnice za ogled tekme so že na voljo v naši spletni trgovini (www.shop.olimpija.com), na spletni platformi Petrol Ticket (www.petrol-ticket.si) ter www.mojekarte.si. Hkrati si jih vsi lahko zagotovite tudi na vseh Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji. Na dan tekme si bo možno vstopnico zagotoviti tudi na blagajni Arene Stožice, v izogib morebitni gneči pa priporočamo, da si vstopnico v najkrajšem možnem času zagotovite z nakupom preko spleta.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji