Na samem začetku tekmovalne sezone 2020/21 se KK Cedevita Olimpija, skupaj z ostalimi športnimi kolektivi širom sveta, sooča z izzivi, ki jih je s seboj prinesla še vedno trajajoča pandemija koronavirusa, ki vpliva na vse aspekte našega vsakdanjega življenja. Ob dejstvu, da prav vsi navijači, ki bi želeli spremljati tekme Zmajev v Stožicah, ne bodo uspeli priti v stožensko lepotico, smo v ljubljanskem klubu poskrbeli, da bo vsak, ki bo želeli navijati za naše fante, to tudi lahko počel, a na malenkost nevsakdanji način.

POKAŽI #ZmajevoSrce IN PREPREČI ŠIRJENJE SARS-CoV-19

V skladu s smernicami za omejevanje širjenja bolezni SARS-CoV-19, je potrebno v Areni Stožice upoštevati naslednje smernice:

  • Izogibamo se stikom z ljudmi, ki kihajo in kašljajo (Virus se širi kapljično, zato je varna razdalja 1,5 m).
  • Redno in temeljito si umivamo roke z milom in vodo.
  • Ne dotikamo se oči, nosu in ust.
  • Upoštevamo pravila higiene kašlja.
  • V primeru, da voda in milo nista dostopna, za razkuževanje rok uporabimo namensko razkužilo za roke.
  • Uporabljamo obrazno masko ali ruto, ki prekriva nos in usta.

Na vhodih, ki bodo odprti za dostop do dvorane, bodo varnostniki na vsaki domači tekmi merili telesno temperaturo. V kolikor bo telesna temperatura pri merjenju presegala 37,0 °C, bo osebi vstop v dvorano onemogočen.

Znotraj same dvorane bodo navijače pričakali označeni sedeži, na katerih skladno z vzdrževanjem varnostne razdalje med navijači, ne bo možno sedeti. Vse navijače naprošamo, da se držijo sedežnega reda, ki bo pripravljen vnaprej, in sedijo na sedežu, ki je določen posebej za njih. Razkuževanje rok bo možno pri vhodu v dvorano in znotraj same dvorane.


Narazen. SKUPAJ.

V KK Cedevita Olimpija bomo v sezoni 2020/21 poskrbeli, da bodo vsi navijači vedno na tekočem z vsemi aktivnostmi v Zmajevem gnezdu. Ažurne objave na prenovljeni spletni strani, videoposnetki iz ozadja dejavnosti ter fotografije iz zakulisja so le del tega, kar bomo ponujali vsem navijačem.

Na ta način bomo, čeprav bomo morda nekaj časa Narazen, še vedno ostali SKUPAJ.

V kolikor še ne sledite našim družbenim medijem, je zdaj pravi čas, da jim začnete. Cedeviti Olimpiji je mogoče slediti na Facebooku, Instagramu, Twitterju in YouTubeu. Svoj Twitter račun ima tudi naša uradna maskota, Zmajček Oli, za vse navijače, ki komunicirajo v angleškem jeziku, pa je aktiven tudi angleški Twitter profil KK Cedevita Olimpija.

In še posebnost za novo tekmovalno sezono!

Čeprav ne boste vsi z nami v dvorani, boste lahko navijali interaktivno. Na mail@cedevita.olimpija.com nam lahko posredujete videoposnetke vašega navijanja na domači zofi, mi pa bomo posnetke uporabili na zaslonih ter veliki kocki pod stropom Arene Stožice.

Za še več informacij pa se lahko že danes prijavite na prejemanje spletnih novic KK Cedevita Olimpija, s katerimi boste vedno na tekočem z vsem, kaj se dogaja v stoženski lepotici.


SEZONSKE VSTOPNICE 2020/21

Sezonske vstopnice za ogled domačih tekem v sezoni 2020/21 si bodo vsi navijači KK Cedevita Olimpija lahko zagotovili preko spletne strani www.shop.olimpija.com, spletne platforme www.mojekarte.si, spletne strani www.petrol-ticket.si in na prodajnih mestih Petrol.

KUPI SEZONSKO VSTOPNICO

Število mest bo, v skladu s smernicami Nacionalnega inštituta za javno zdravje Republike Slovenije, omejeno.

VEČ INFORMACIJ O SEZONSKIH VSTOPNICAH (2020/21)

V kolikor na tekmah ne bodo prisotni navijači zaradi višje sile in bo prišlo do ostrejših ukrepov v zvezi z omejevanjem zbiranja ljudi na javnih dogodkih, bodo vsi navijači izgubljeni delež ob nakupu sezonske vstopnice prejeli povrnjen ob nakupu sezonske vstopnice za sezono 2021/22 oziroma pri nakupu artiklov v spletni trgovini (www.shop.olimpija.com).

Navijaška oprema

Plišasti Zmajček Oli

V trgovino

Zelena majica Cedevita Olimpija

V trgovino

Oranžna majica Cedevita Olimpija

V trgovino

Navijaški šal Cedevita Olimpija

V trgovino

Otroški Body - Ko bom velik bom Zmaj

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji