Novica
01.10.2020

Narazen. SKUPAJ.

Skladno s trenutnimi omejitvami v času še vedno trajajoče pandemije koronavirusa, je KK Cedevita Olimpija začel s prodajo sezonskih vstopnic, ki pa bodo na voljo v omejenem številu. Na samem začetku tekmovalne sezone 2020/21 se KK Cedevita Olimpija, skupaj z ostalimi športnimi kolektivi širom sveta, sooča z izzivi, ki jih je s seboj prinesla še … Continued

Skladno s trenutnimi omejitvami v času še vedno trajajoče pandemije koronavirusa, je KK Cedevita Olimpija začel s prodajo sezonskih vstopnic, ki pa bodo na voljo v omejenem številu.

Na samem začetku tekmovalne sezone 2020/21 se KK Cedevita Olimpija, skupaj z ostalimi športnimi kolektivi širom sveta, sooča z izzivi, ki jih je s seboj prinesla še vedno trajajoča pandemija koronavirusa, ki vpliva na vse aspekte našega vsakdanjega življenja. Ob dejstvu, da prav vsi navijači, ki bi želeli spremljati tekme Zmajev v Stožicah, ne bodo uspeli priti v stožensko lepotico, smo v ljubljanskem klubu poskrbeli, da bo vsak, ki bo želel navijati za naše fante, to tudi lahko počel.

SEZONSKE VSTOPNICE 2020/21

Sezonske vstopnice za ogled domačih tekem v sezoni 2020/21 si bodo vsi navijači KK Cedevita Olimpija lahko zagotovili preko spletne strani www.shop.olimpija.com, spletne platforme www.mojekarte.si, spletne strani www.petrol-ticket.si in na prodajnih mestih Petrol.

VEČ O SEZONSKIH VSTOPNICAH (2020/21)
KUPI SEZONSKO VSTOPNICO

Število mest bo, v skladu s smernicami Nacionalnega inštituta za javno zdravje Republike Slovenije, omejeno.


Narazen. SKUPAJ.

V KK Cedevita Olimpija bomo v sezoni 2020/21 poskrbeli, da bodo vsi navijači vedno na tekočem z vsemi aktivnostmi v Zmajevem gnezdu. Ažurne objave na prenovljeni spletni strani, videoposnetki iz ozadja dejavnosti ter fotografije iz zakulisja so le del tega, kar bomo ponujali vsem navijačem.

Na ta način bomo, čeprav bomo morda nekaj časa Narazen, še vedno ostali SKUPAJ.

V kolikor še ne sledite našim družbenim medijem, je zdaj pravi čas, da jim začnete. Cedeviti Olimpiji je mogoče slediti na Facebooku, Instagramu, Twitterju in YouTubeu. Svoj Twitter račun ima tudi naša uradna maskota, Zmajček Oli, za vse navijače, ki komunicirajo v angleškem jeziku, pa je aktiven tudi angleški Twitter profil KK Cedevita Olimpija.

In še posebnost za novo tekmovalno sezono!

Čeprav ne boste vsi z nami v dvorani, boste lahko navijali interaktivno. Na mail@cedevita.olimpija.com nam lahko posredujete videoposnetke vašega navijanja na domači zofi, mi pa bomo posnetke uporabili na zaslonih ter veliki kocki pod stropom Arene Stožice.

Za še več informacij pa se lahko že danes prijavite na prejemanje spletnih novic KK Cedevita Olimpija, s katerimi boste vedno na tekočem z vsem, kaj se dogaja v stoženski lepotici.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji