Novica
15.11.2022

Na voljo vstopnice za ogled obračunov s Prometejem in Zadrom

Košarkarji Cedevite Olimpije bodo v soboto v Laktaših vstopili v drugo tretjino tekmovalne sezone 2022/23. Sledil bo povratek na domači parket. V torek, 22. novembra, ob 20.00, se bodo na dvoboju petega kola 7DAYS EuroCupa v Stožicah udarili z ukrajinskim Prometejem, v soboto, 26. novembra, ob 21.00, pa v osmem kolu regionalne lige v Halo … Continued

Košarkarji Cedevite Olimpije bodo v soboto v Laktaših vstopili v drugo tretjino tekmovalne sezone 2022/23. Sledil bo povratek na domači parket. V torek, 22. novembra, ob 20.00, se bodo na dvoboju petega kola 7DAYS EuroCupa v Stožicah udarili z ukrajinskim Prometejem, v soboto, 26. novembra, ob 21.00, pa v osmem kolu regionalne lige v Halo Tivoli prihajajo košarkarji Zadra.

Cedevita Olimpija je po štirih odigranih kolih rednega dela 7DAYS EuroCupa še brez zmage. Svoj prvi uspeh v novi evropski sezoni bodo izbranci glavnega trenerja Jurice Golemca skušali zabeležiti v torek, 22. novembra, ob 20.00, na dvoboju petega kola z ukrajinskim Prometejem. Slednji je novinec v Evropskem pokalu, po štirih odigranih tekmah pa ima na svojem računu dve zmagi in dva poraza. Zmaji se v stožensko lepotico vračajo prvič po 26. oktobru, na poti do uspeha pa bodo potrebovali pomoč s tribun.

NAKUP VSTOPNIC (Eventim Slovenija)
NAKUP VSTOPNIC (Petrol Ticket)

V soboto, 26. novembra, ob 21.00, v Hram slovenske košarke prihaja ena od najbolj vročih ekip v regionalni ligi v novi sezoni, Zadar. Moštvo iz Dalmacije ima po šestih odigranih srečanjih v rednem delu na svojem računu štiri zmage, v svojih vrstah pa ima Zadar tudi najbolj učinkovitega posameznika regionalne lige v sezoni 2022/23, Luko Božiča. Tekme v Hali Tivoli imajo svoj čar in pridih nostalgije, zato si rezervirajte sobotni večer za ogled obračuna zeleno-oranžne zasedbe. Vsi otroci do vključno 14. leta bodo imeli prost vstop!

NAKUP VSTOPNIC (Eventim Slovenija)
NAKUP VSTOPNIC (Petrol Ticket)

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji