Novica
17.08.2023

Na klopi Cedevite Olimpije tudi Grega Nachbar

Strokovni štab članske ekipe Cedevite Olimpije bo v novo tekmovalno sezono 2023/24 vstopil okrepljen z Grego Nachbarjem. Slednji bo dopolnil seznam pomočnikov glavnega trenerja Zmajev Simoneja Pianigianija. Svojo trenersko pot je Grega Nachbar začel v Kopru, kjer je bil vrsto let vodja ekip mlajših starostnih kategorij v ŠD Koš Koper. V sezoni 2015/16 je samostojno … Continued

Strokovni štab članske ekipe Cedevite Olimpije bo v novo tekmovalno sezono 2023/24 vstopil okrepljen z Grego Nachbarjem. Slednji bo dopolnil seznam pomočnikov glavnega trenerja Zmajev Simoneja Pianigianija.

Svojo trenersko pot je Grega Nachbar začel v Kopru, kjer je bil vrsto let vodja ekip mlajših starostnih kategorij v ŠD Koš Koper. V sezoni 2015/16 je samostojno vodil Plamo Pur, sezono kasneje pa je bil pomočnik trenerja v Portorožu.

Leta 2017 se je preselil k Helios Suns, s katerimi je v zadnjih sezonah krojil vrh slovenske košarke in v sezoni 2022/23 tudi zaigral na finalnem turnirju Lige ABA 2 v Domžalah.

Pred začetkom trenerske poti je Nachbar, ki je sicer mlajši brat enega od najboljših slovenskih košarkarjev vseh časov Boštjana Nachbarja, uspešno nastopal kot igralec, nosil pa je dres Luke Koper in Postojne.

Do spremembe je prišlo tudi na mestu vodje članske ekipe, kjer bo Matka Jovanovića zamenjal Tevž Ružič, ki je bil pred tem trener v ekipah mlajših starostnih kategorij Cedevite Olimpije.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji