Novica
11.05.2021

Mladinci v sredo začenjajo finalni turnir državnega prvenstva

Košarkarji mladinske ekipe Cedevite Olimpije bodo v sredo v Kranju začeli s finalnim turnirjem osmerice v državnem prvenstvu. Mladi Zmaji se bodo na četrtfinalni tekmi ob 17.00 v Športni dvorani Planina pomerili s Termami Olimie Podčetrtkom. Mladinsko moštvo Cedevite Olimpije je drugi del državnega prvenstva sklenilo na vrhu lestvice skupine A1. Ljubljančani so na sedmih … Continued

Košarkarji mladinske ekipe Cedevite Olimpije bodo v sredo v Kranju začeli s finalnim turnirjem osmerice v državnem prvenstvu. Mladi Zmaji se bodo na četrtfinalni tekmi ob 17.00 v Športni dvorani Planina pomerili s Termami Olimie Podčetrtkom.

Mladinsko moštvo Cedevite Olimpije je drugi del državnega prvenstva sklenilo na vrhu lestvice skupine A1. Ljubljančani so na sedmih tekmah zabeležili pet zmag in doživeli dva poraza. Na finalni turnir so se, poleg Cedevite Olimpije A uvrstile še ekipe ECE Triglava, LTH Castingsa, Krke, Rogaške, Helios Suns A, GIB Ilirije in Term Olimie Podčetrtka. Prav s Podčetrtkom pa se bodo na sredini četrtfinalni tekmi, ki se bo v Športni dvorani Planina začela ob 17.00, pomerili košarkarji Cedevite Olimpije.

Preostali tekmi četrtfinala bosta odigrani v četrtek. Polfinalna obračuna bosta potekala v soboto, finalna tekma in tekma za tretje mesto pa bosta v nedeljo.

FINALNI TURNIR DRŽAVNEGA PRVENSTVA ZA FANTE U19 (Športna dvorana Planina, Kranj; 12.-16. maj 2021)

ČETRTFINALE

Sreda, 12. maj, ob 17.00:
CEDEVITA OLIMPIJA A – TERME OLIMIA PODČETRTEK

Preostale tekme četrtfinala:

Sreda, 12. maj, ob 19.30:
ECE TRIGLAV – LTH CASTINGS

Četrtek, 13. maj, ob 17.00:
KRKA – ROGAŠKA

Ob 19.30:
HELIOS SUNS A – GIB ILIRIJA

Polfinalni tekmi bosta v soboto, 15. maja, finalna tekma in tekma za tretje mesto pa bosta v nedeljo, 16. maja.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji