Novica
07.02.2023

Mladinci v polfinalu finalnega turnirja mladinske Lige ABA z Mego MIS

Košarkarji mladinske ekipe Cedevite Olimpije, ki so se v tej sezoni še drugič zapored uspeli uvrstiti na finalni turnir mladinske Lige ABA, se bodo za vstop v finale pomerili z aktualnimi prvaki, košarkarji Mege MIS. V torek je postalo znano, da bodo finalni turnir mladinske Lige ABA, ki ga je v sezoni 2021/22 gostila Ljubljana, … Continued

Košarkarji mladinske ekipe Cedevite Olimpije, ki so se v tej sezoni še drugič zapored uspeli uvrstiti na finalni turnir mladinske Lige ABA, se bodo za vstop v finale pomerili z aktualnimi prvaki, košarkarji Mege MIS.

V torek je postalo znano, da bodo finalni turnir mladinske Lige ABA, ki ga je v sezoni 2021/22 gostila Ljubljana, v sezoni 2022/23 gostili Laktaši. Ravno Laktaši so gostili tudi kvalifikacijsko skupino D, v kateri je v tej sezoni nastopala Cedevita Olimpija, in se po zmagah nad Zadrom in Vojvodino prebila na finalni turnir.

Polfinalna para finalnega turnirja mladinske Lige ABA sta tako Cedevita Olimpija – Mega MIS in Crvena zvezda Meridianbet – Igokea m:tel. Polfinalni tekmi bosta v sredo, 19. aprila, finalna tekma pa bo v četrtek, 20. aprila. Spomnimo, v minuli sezoni je mladinska ekipa ljubljanskega kluba tekmovanje sklenila na četrtem mestu, naslov prvaka pa so osvojili prav košarkarji Mege MIS.

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji