Novica
02.12.2021

Mladinci aprila na evroligaškem turnirju v Vareseju

Po tem, ko se je mladinski ekipi Cedevite Olimpije uspelo prebiti na finalni turnir četverice v regionalni ligi, bodo mladi upi iz Ljubljane v sezoni 2021/22 vnovič nastopili tudi na evroligaškem turnirju Prihodnje generacije. Mladinska ekipa Cedevite Olimpije bo med 1. in 3. aprilom 2022 nastopala na turnirju v italijanskem mestu Varese. Mladi Zmaji bodo … Continued

Po tem, ko se je mladinski ekipi Cedevite Olimpije uspelo prebiti na finalni turnir četverice v regionalni ligi, bodo mladi upi iz Ljubljane v sezoni 2021/22 vnovič nastopili tudi na evroligaškem turnirju Prihodnje generacije.

Mladinska ekipa Cedevite Olimpije bo med 1. in 3. aprilom 2022 nastopala na turnirju v italijanskem mestu Varese. Mladi Zmaji bodo nastopali v konkurenci ekip AX Armani Exchange, Joventut Badalona, Next Generation Team Varese, Panathinaikos, PFYM Paris, ratiopharm Ulm in Varese Academy.

Evroligaški turnirji za mladince so odličen poligon za predstavitev prihodnjih generacij mladih košarkarjev, ki bodo sčasoma postali nosilci svojih košarkarskih kolektivov. Preostali trije turnirji bodo potekali v grškem mestu Patras, srbskem Beogradu in nemškem Munchnu.

Spomnimo, konec novembra se je Cedevita Olimpija predstavila na turnirju regionalne lige v Baru, kjer je na koncu zasedla drugo mesto in si skupaj z Mego Mozzart, Igokeo in SC Derbyjem zagotovila mesto na finalnem turnirju četverice.

Navijaška oprema

Ženska majica retro napis Cedevita Olimpija

V trgovino

Adidas CORE 19 HOODIE z logotipom

V trgovino

Adidas CORE 18 SWEATSHIRT z logotipom

V trgovino

Majica Dragon Heart

V trgovino

Dres Adidas 2021/2022 - zelen

V trgovino
AdidasUradni opremljevalec
KK Cedevita Olimpija
Free deliveryBrezplačna dostava
pri nakupu nad 80 EUR

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji