Novica
28.02.2023

Mladi Zmaji v petek začenjajo evroligaški turnir v Zadru

Košarkarji mladinske ekipe Cedevite Olimpije bodo v petek začeli s svojimi nastopi na evroligaškem turnirju adidas Next Generation, ki bo potekal v Zadru. Mladi Zmaji bodo v predtekmovanju nastopali v skupini A, pomerili pa se bodo s Stellazzuro, Maccabijem in Zaragozo. S svojimi nastopi na turnirju v Zadru bodo košarkarji Cedevite Olimpije začeli v petek … Continued

Košarkarji mladinske ekipe Cedevite Olimpije bodo v petek začeli s svojimi nastopi na evroligaškem turnirju adidas Next Generation, ki bo potekal v Zadru. Mladi Zmaji bodo v predtekmovanju nastopali v skupini A, pomerili pa se bodo s Stellazzuro, Maccabijem in Zaragozo.

S svojimi nastopi na turnirju v Zadru bodo košarkarji Cedevite Olimpije začeli v petek ob 11.15, ko se bodo v prvem kolu skupinskega dela pomerili z rimsko Stellazzuro, isto dan ob 18.00 pa bo sledil še obračun z Maccabijem iz Tel Aviva. Skupinski del turnirja bodo mladi Zmaji zaključili v soboto ob 15.45, ko se bodo udarili s špansko Zaragozo.

Vse tekme skupinskega dela bodo ljubljanski košarkarji odigrali v Dvorani Krešimirja Ćosića. V skupini B bodo nastopale ekipe Barcelone, Košarkarske akademije Helsinki, Next Generation Team Adidas in Zadra.

TURNIR ADIDAS NEXT GENERATION (Zadar, Hrvaška; 3.-5. marec 2023)

SKUPINA A

KOLO 1

Petek, 3. marec, ob 11.15:
CEDEVITA OLIMPIJA – STELLAZZURRA ROME

KOLO 2

Petek, 3. marec, ob 18.00:
MACCABI TEL AVIV – CEDEVITA OLIMPIJA

KOLO 3

Sobota, 4. marec, ob 15.45:
CEDEVITA OLIMPIJA – CASADEMONT ZARAGOZA

Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji