Novica
17.03.2021

Mladi Zmaji v četrtek v Šenčurju

Košarkarji pomlajene članske zasedbe Cedevite Olimpije se bodo v četrtek ob 19.00 na tekmi šestega kola Lige Nova KBM za prvaka v Šenčurju pri Kranju pomerili z Gorenjsko gradbeno družbo Šenčurjem. V četrtek je pred pomlajeno zasedbo članskega moštva Cedevite Olimpije nova preizkušnja. Po tem, ko so Zmaji v torek s praktično vsemi nosilci igre … Continued

Košarkarji pomlajene članske zasedbe Cedevite Olimpije se bodo v četrtek ob 19.00 na tekmi šestega kola Lige Nova KBM za prvaka v Šenčurju pri Kranju pomerili z Gorenjsko gradbeno družbo Šenčurjem.

V četrtek je pred pomlajeno zasedbo članskega moštva Cedevite Olimpije nova preizkušnja. Po tem, ko so Zmaji v torek s praktično vsemi nosilci igre zanesljivo premagali Terme Olimio Podčetrtek (99:65), se bodo mladi Zmaji v četrtek ob 19.00 v Šenčurju pri Kranju udarili z Gorenjsko gradbeno družbo Šenčurjem.

Gorenjska zasedba je v Ligi za prvaka zaenkrat odigrala tri tekme in zmagala enkrat. V začetku marca je Šenčur na domačem parketu z 81:54 premagal prav moštvo iz Podčetrtka. Enega od dveh porazov so Šenčurjani doživeli proti pomlajeni zasedbi Cedevite Olimpije. V prvem kolu drugega dela državnega prvenstva je semafor v Stožicah kazal 67:60 za košarkarje v oranžno-zelenih dresih.

Nosilci članskega moštva se bodo tako lahko osredotočili na obračun 22. kola Lige ABA z Zadrom, ki bo v soboto ob 21.00 v stoženski lepotici.

IZJAVA PRED TEKMO:

Teo Čizmić, pomočnik glavnega trenerja KK Cedevita Olimpija:
»Šenčur je ekipa, sestavljena iz izkušenih igralcev in mladih košarkarjev. Moramo zmanjšati število izgubljenih žog, bolje odigrati v tranzicijski obrambi ter poskrbeti za skok v napadu. Upam, da se bomo bolje odzvali na igro naših tekmecev, kot na tekmi s Helios Suns.«

 

LIGA NOVA KBM ZA PRVAKA, 6. KOLO

ŠD Šenčur (Šenčur pri Kranju, Slovenija), četrtek, 18. marec, ob 19.00:
GGD ŠENČUR – CEDEVITA OLIMPIJA (spletni prenos)

LESTVICA:

M Ekipa T Z P
1. Cedevita Olimpija 4 2 2 6
2. Rogaška 3 3 0 6
3. Terme O. Podčetrtek 4 2 2 6
4. GGD Šenčur 3 1 2 4
5. Helios Suns 2 1 1 3
6. Krka 2 0 2 2

 

Zadnje novice


Sponzorji

Mali sponzorji, dobavitelji in partnerji